Programkereső

Kezdő gerincátmozgató jóga - tanfolyam

Ezeken a jóga foglalkozásokon kijavítjuk a hibásan rögzült mozgásmintákat, a megfelelő izmokat nyújtjuk és erősítjük, kialakítva a helyes mozgásmintákat.

Folyamatos becsatlakozás januárban!

Ezeken a jóga foglalkozásokon kijavítjuk a hibásan rögzült mozgásmintákat, a megfelelő izmokat nyújtjuk és erősítjük, kialakítva a helyes mozgásmintákat. Rávezető és fél jóga gyakorlatokkal felkészítjük a mozgás és idegrendszert a jóga gyakorlatok helyes és egészséges kivitelezésére.

Teljesen kezdők és szeniorok is jelentkezhetnek, mivel a gyakorlást jóga eszközökkel (jógatégla, jóga heveder, blokk, hengerpárna, stb.) segítjük. Az eszközök használata biztonságos, az egyén aktuális állapotához igazított gyakorlást tesz lehetővé.

A terem teljesen felszerelt, minden jóga eszközzel ami szükséges az egészséges és biztonságos jóga gyakorláshoz (jógaszőnyeg, jóga tégla, jóga heveder, blokk, takaró, hengerpárna, székek).

Mozgásterapeutaként a személyre szabott gyakorlást az eszközök használatával és az ászana variációkkal tudom biztosítani, így mindenki az éppen aktuális egészségügyi állapotának megfelelően tud gyakorolni.

Amennyiben bármilyen fizikai tünetet figyelembe kell vennünk (derék, hát, nyakfájás, csípő problémák, stb.) gyakorlás közben, foglalkozás előtt megbeszéljük, milyen módon végezhető biztonságosan és egészségfejlesztően számodra az ászana gyakorlás.

Oktató:
Nagy Gábor
Jógarádzsa díjas, minősített jógaoktató
Mozgásterapeuta - természetgyógyász
www.gaborjoga.hu

Ár: 12.000,- / 8 alkalom
Bérlet akció: január 1.-12.-ig 8+1 alkalom

Jelentkezés és további információ:

Esemény weboldala

Facebook oldal

Időpont(ok):

2020.01.09.csütörtök17:30
2020.01.16.csütörtök17:30
2020.01.23.csütörtök17:30
2020.01.30.csütörtök17:30

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zámoly u. 59.