Programkereső

Bruno Gröning Baráti Kör

Ingyenes
Egy út, amely a test és a lélek egészségéhez vezet. Segítség és gyógyulás szellemi úton Bruno Gröning tanítása által. Létezik egy magasabb rendű erő, amely minden élet alapja és gyógyítóan hat!

Egy út, amely a test és a lélek egészségéhez vezet. Segítség és gyógyulás szellemi úton Bruno Gröning tanítása által. Létezik egy magasabb rendű erő, amely minden élet alapja és gyógyítóan hat!

Bruno Gröning tanítása a szellemi erőknek az emberekre való hatásán alapszik. Ezeknek az erőknek a hatása sokkal nagyobb, amint azt a legtöbb ember feltételezi.

Az ember olyan mint az „akkumulátor“ – ahhoz, hogy elvégezze a feladatát, mindig új életenergiát kell felvennie.  Mindenki erőt ad le, erőt veszít a mindennapi élet folyamán. Azonban a szükséges új életenergiát gyakran nem tudja kielégítő mértékben pótolni. Ahogyan egy üres akkumulátor nem működőképes, egy erőtlen test sem tudja feladatát ellátni. Ennek később kimerültség, idegesség, félelmek és betegség a következménye.

"Bízzál és higgyél! Segít és gyógyít az isteni erő."  (Bruno Gröning)

Bruno Gröning ezt az erőt életerőnek, gyógyerőnek, Heilstromnak vagy isteni erőnek nevezte. Nagyon pontos intuitív tudása volt róla és egyszerű tanítása által minden ember számára elérhetővé tette.

A Bruno Gröning Baráti Kör olyan emberek összefogása, akik a ma már elfelejtett természetes gyógyerő felvétele által segítségeket és gyógyulásokat éltek meg. Bruno Gröning tanítását vallási és nemzeti hovatartozástól függetlenül a világ minden táján terjesztik.

Megfelelő testi- és szellemi nyitottság mellett minden ember képes felvenni az isteni erőt. A testben érezhető "Heilstrom" képes segíteni és gyógyítani krónikus, degeneratív és súlyos szervi panaszok esetén is.

A nagy számban történő gyógyulásokat a klinikai kórtörténetek mintájára jegyzik fel. A Bruno Gröning Baráti Kör Orvostudományi Szakcsoportja (MWF) néhány ezer orvosból és más gyógyászati területek képviselőiből áll, akik a beszámolókat tartalmilag megvizsgálják, lejegyzik és - amennyiben lehetséges - független orvosok által kiállított leletek alapján dokumentálják és kommentálják.

Bruno Gröning  elmagyarázta, hogyan tudunk ismét új energiához jutni. A jóban való hit ennek ugyanolyan előfeltétele, mint az egészség akarása. Mindenütt körülvesz bennünket a Heilstrom, amit csak fel kell vennünk. Bruno Gröning szerint nincs gyógyíthatatlan betegség, amint azt az orvosilag ellenőrzött sikerbeszámolók is igazolják. A gyógyulások kizárólag szellemi úton történnek és ezért nincsenek Bruno Gröning anyagi testéhez kötve.

 

"Sok minden van, amit nem lehet megmagyarázni, de semmi sincs, ami meg ne történhetne."
Bruno Gröning

elérhetőség: Farkasné Kovács Aranka

tel: (30) 858 2383

 

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.