Programkereső

Pályaorientációs Tréning

01.24.
péntek
Ónismeret - Pályaválasztás - Kreativitás - Önbecsülés - Gyakorlati és Elméleti tudás / Tréningünk segítségével megtalálhatod a sikeres élethez vezető utat

Ha a Napfényes Hivatáshoz vezető utat keresed, akkor jó helyen jársz :)

Segítségünkkel:

    Könnyebbé válik a pályaválasztásod
    Önbecsülésed és Önbizalmad megerősödik
    Megismered a benned rejlő lehetőségeket

1. nap: Élménycentrikus tréning, ahol az egyik cél az, hogy gyakorlati feladatokon keresztül fedezd fel a benned rejlő erősségeket, melyek hozzá segítenek a jövőbeli sikereidhez, és átírják az esetleges rossz iskolai tapasztalatokat, melyek leginkább csak lehúznak, ahelyett, hogy szárnyakat adnának. A másik cél az, hogy a tréning során megismerjünk, személyiséged kiteljesedésében támogassunk, érdeklődési körödet feltérképezzük.

2. nap: Egyéni konzultáció, ahol a tréning tapasztalatai alapján átbeszélésre kerülnek az élmények, meghatározásra kerülnek a személyiségben rejlő erősségek, azok fejlesztési lehetőségei, majd mindezekre alapozva javaslatot teszünk a pályaorientációs irányra. (Szükség esetén további konzultációs lehetőséget biztosítunk, de ez már nincs benne a tréning árában.)

A sikeres pályaválasztás kulcsa a jó önismeret. Ha még nem tudod, hogy mi szeretnél lenni, mi az, ami téged boldoggá tesz, és melyek azon képességeid, amelyekre sikeresen építhetsz, akkor látogass el a Sikerativ Pályaorientációs Tréningre, és mi segítünk neked, hogy megtaláld a válaszokat ezekre a kérdéseidre.

Kapsz tőlünk egy olyan iránytűt, amivel belevághatsz életed legizgalmasabb kalandjába, és felfedezheted a benned rejlő lehetőségeket, illetve erősségeket. A lehetőségek és az erősségek olyan kincsek, amiktől magasan lesz az önértékelésed, személyiséged magabiztossá válik és képes leszel az élet kihívásait pozitívan fogadni, az életedben felbukkanó akadályokat sikeresen leküzdeni.

További Információ: http://sikerativ.hu/palyaorientacio.html

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Bakony utca 2.

Észrevétel beküldése