Programkereső

Satyananda Yoga Élménynap

Legyél Te is részese egy valódi, ősi tradíciókon alapuló Satyananda Yoga élménynek!

A világ egyik legkiemelkedőbb jógatradíciójának tanításait lehet kipróbálni az Élet Virága Jóga Stúdióban!
A Satyananda Yoga-Bihar Yoga India egyik legelismertebb jógatradíciója. Intézményét, a Bihar School of Yogát a legnagyobb elismerés övezi, melynek tanításait és módszereit, valamint az általa kiadott több száz jógakönyvet számos más tradíció és jógaiskola is alkalmazza és használja. A Satyananda Yoga-Bihar Yoga egy hiteles jógatradíció. Alapítója, Swami Satyananda Saraswati, nagymértékben hozzájárult a jóga mai ismertségéhez, tanításait pedig számos jógarendszer követi.

Egyedülálló rendszer
A Satyananda Yoga egy különleges rendszert, a Yoga Chakrát alkalmazza, ami hat jógaágat, valamint több al-jógaágat tartalmaz. A legtöbb irányzatban egy vagy két jógaág gyakorlatai hangsúlyosak, a Satyananda Yoga azonban hat jógaág alapelveire és gyakorlataira épül, amivel lehetővé teszi a gyakorolói számára a jóga eredeti céljainak elérését.

Kapcsolódás
A program lehetőséget kínál arra, hogy a résztvevők a tanításokon keresztül kapcsolódjanak egy élő jógatradícióhoz. A Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradíció az élő jógikus tudás kiapadhatatlan forrása, ami jógatanároknak és tanulóknak egyaránt szilárd háttérként szolgál a biztonságos gyakorláshoz és folyamatos fejlődéshez.

Program
A 4 órás program tartalmaz speciális ászana ( jóga testgyakorlatok) és pránájáma (légzőgyakorlatok) foglalkozást, a világhírű jóga nidrá mélyrelaxáció eredeti változatát, egy meditációs technikát, előadást és speciális mantra gyakorlatot.

Tanárok
A programot képzett Satyananda Yoga tanárok tartják. A Satyananda Yoga tradícióban minimum 5 évszükséges a jógatanári képesítés megszerzéséhez. A programot vezető tanárok tudásukat és tapasztalatukat Indiában, a Bihar School of Yogában és a Satyananda Yoga Academy Europe képzésein szerezték.

Ajándék a résztvevőknek
A Satyananda Yoga tradíció hazai szervezete, a Satyananda Yoga Alapítvány minden résztvevőnek 2000 Ft értékű ajándékot ad.

Jelentkezés módja és határideje:
E-mailben: fehermaria1@t-online.hu címre írt üzenetben.

Hozzájárulás: 3.000,-Ft/fő

A megosztásoknak örülünk, és szeretettel várjuk a jelentkezéseket!

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kelemen Béla u. 1.