Programkereső

Kriston Intim Torna®️ Nőknek Alaptanfolyam, 4 alkalmas

A Kriston Andrea által kidolgozott Módszer hozzásegíti, nőket és férfiakat egyaránt, a jó alhasi működéshez, az intim tünetek leüzdéséhez, a gáti izmok karbantartásához, regenerálódásához.

A női szervek élethosszig tartó egészségvédő módszere már több, mint 33 éve vértezi föl a nőket arra, hogyan is tartható karban az altesti izmok és szervek egészsége a lehető leghatékonyabban.

A 12 órás tréning alatt megtanuljuk a Kriston Intim Tornát. Ez a mozgássor a medencefenéki izmok tudatos edzésének feladatsora, mellyel otthon biztonsággal tudod fejleszteni őket. A tornával számos kellemetlen intim tünet megelőzhető, megszüntethető. A 12 óra alatt nagyjából 300 egymásra épülő mozdulaton keresztül tanuljuk a gyorsaság erő és állóképesség fejlesztő gyakorlatsort ezen az apró, szemnek láthatatlan területen.
Persze nem csak tornázunk, hanem különböző élettörténetek mesélésével a gátra nehezedő érzelmi batyukat is próbáljuk oldani, melyek cipelése akár egy egy tünetig is elvezethettek. Ilyenekre gondolj, mint például a szexuális erőszak. a vetélés, a nem úgy szültem, a nem sikerült megfoganni, a nem jó a szex, stb. Ezek, mint az életünk számos történései felíródnak a testünkre akarva akaratlanul is. Nélkülük viszont könnyebb az élet, ezért ha lehet, pakoljuk le magunkról őket. Ebben segítek a résztvevőknek.
És ha még mindez nem lett volna elég, a tréningen számos olyan életmódbeli apró szokásáthangoló praktikát mutatok, mellyel az altesti szerveket, ereket és izmokat védeni tudjuk élethosszig.

Egy egész kulcscsomót kapsz ez alatt az idő alatt, melyeket ha jó ajtóba helyezel, rengeteg kincscsel gazdagodhatsz ezen a változásokkal teli kalandon.

Kalandra fel! Gyere és csatlakozz, ehhez az utazáshoz!

A tréningre jelentkezni itt tudsz: https://intimtorna.hu/hu/trenerek/hortobagyi-luca#currentTrainings

Kérdéseddel keress bátran!
+36305270432
kristonintimtornalucaval@gmail.com

Hortobágyi Luca
Kriston-tréner

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zichy liget 11. 3/16.