Programkereső

Kriston Intim Torna®️ Nőknek Alaptanfolyam, 4 alkalmas

Egyedül álló, extrém komplex nagyar módszer, mely az alhas és az intim szervek egészségét, jó működését elősegítő, regeneráló módszer. Kidolgozva Nők, Férfiak, fiatalok és idősek számára egyaránt.

Kriston Intim Torna®️ Nőknek!

Egyedül álló, extrém komplex módszer, mely az alhas egészségét, jó működését elősegítő, regeneráló módszer!

Az intim, gáti izmok gyorsaság-erő-állóképesség fejlesztő, egyénre szabott gyakorlatsora lehetővé teszi az intim tünetek leküzdését, az önrehabilitációt, az izmok jó kondícióban tartását, elősegíti a megfoganást, a jó szervi működést, a libidó növekedését, a szervek alátámasztását. A süllyedéseket, sérveket, aranyeret izmaid edzésével megszűnteheted! A fejlődés elkerülhetetlen!

Mindezek mellett a tréningen rengeteget foglalkozunk azokkal a negatív, gátunkat érintő érzelmekkel, melyek befolyásolhatják intim szerveink egészséges működését. Lassanként elkezdjük ezeket a nehéz koloncként ránk nehezedő golyókat, páncélokat lefejteni magunkról, hogy aztán újult erővel egészségesen élhessük életünk további részében!

És végül a szokásainkat is megvizsgáljuk. Ugyanis a hosszú évek óta cipelhetünk olyan szokásokat, melyek nem kedveznek sem alhasunk egészséges működésének, sem gátunk erőben megtartásának.

12 órás tréningen kapsz a kezedbe sok megoldókulcsot, melyeket ha jól használsz, életed végéig hálás lesz érte a tested és a lelked is! EZ EGY ÉLETERE SZÓLÓ PROGRAM!

"A dolgok nem kívül kezdődnek, hanem belül, és nem alul, hanem felül, és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban.-Hamvas Béla"
így van ez az intimtornában is!

Gyere és tapasztald meg te is a változtatás örömét! Csatlakozz februári tréningemhez :)


Tréningre jelentkezni itt tudsz: http://bit.ly/2VBZAF3

További információ:
telefonon: 30/527-0432
vagy e-mailben: kristonintimtornalucaval@gmail.com


Várlak szeretettel!

Hortobágyi Luca
Kriston-tréner

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zichy liget 11 3/16