Programkereső

Természetgyógyász képzés – Természetgyógyászati modul

04.18.
szombat
A Természetgyógyászati alapismeretek modul széleskörűen mutatja be a hagyományos természetgyógyászat területeit, azok módszereit, fogalmait, alkalmazási területeit,

kitérve a tradicionális keleti gyógyító módszerekre.

Amennyiben természetgyógyász végzettséget szeretnél szerezni, és később természetgyógyász tevékenységet folytatni, a meghirdetett egészségügyi modul mellé szükséges abszolválni a természetgyógyászati alapismeretek modult is. Íme a szükséges képzés. Természetesen azoknak is ajánljuk a tanfolyamot, akik átfogó ismereteket szeretnének szerezni a komplementer, alternatív gyógymódokról, hogy aztán azt később saját életükbe is gyakrabban kezdjék el alkalmazni egy teljesebb, egészségtudatosabb életért. Természetgyógyász képzés – Természetgyógyászati modul- Székesfehérvár Szakmai kompetencia, biztos tudás, biztos alap! Alapítványunk oktatóközpontja ismét lehetőséget kíván biztosítani, államilag elismert, bizonyítvánnyal rendelkező természetgyógyász végzettség megszerzéséhez. A természetgyógyászati alapismeretek modul képzésének célja: A Természetgyógyászati alapismeretek modul széleskörűen mutatja be a hagyományos természetgyógyászat területeit, azok módszereit, fogalmait, alkalmazási területeit, kitérve a tradicionális keleti gyógyító módszerekre is. Felkészíti a résztvevőket az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) által szervezett írásbeli vizsgára.

A természetgyógyászati – Tgy. - alapmodul tematikája: A résztvevők átfogó ismereteket szereznek a képzésen a következő témakörökben: - Bevezetés a természetgyógyászatba - Állapotfelmérő módszerek a természetgyógyászatban - Hagyományos természetgyógyászati módszerek és népi orvoslás - Újabb kori természetgyógyászati rendszerek és módszerek - Alapmódszerek a természetgyógyászatban - Természetgyógyászati klinikum (A későbbi vizsgára való jelentkezés feltételei megegyeznek az egészségügyi modul vizsgával. A képzéshez tartozó vizsga feltétele: Érettségi bizonyítvány (A természetgyógyász képzésen való részvételnek nincs semmilyen egyéb szakmai, vagy más előfeltétele! Bárki számára látogatható!)

Oktatónk: Kis Viola - pedagógus, kineziológus, fülakupunktúrás addiktológus szakértő, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ - AEEK - (ETI) vizsgáztatója.

A Természetgyógyászati alapismeretek modul képzésének időpontja: 2020. Április 18-19. (sz.-v.) 9 órától kb.16 óráig. 2020. Május 29-30-31. (p.-sz.-v.) 9 órától kb.16 óráig.

A képzés díja: 55.000 Ft (A tandíj tartalmazza a 15.000 Ft értékű, ÁEEK által kiadott hivatalos tananyagot és a vizsgakövetelményeket!)

A tanfolyamra történt jelentkezést követően 10.000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé a jelentkezés. A befizetett előleg beszámít a képzés díjába.

A jelentkezéseket követően felvesszük mindenkivel a kapcsolatot, és megbeszéljük az egyéb részleteket.

Jelentkezni a Természetgyógyász képzés Természetgyógyászati moduljára az alábbi linken: https://forms.gle/hsPn31oY8AM5GhJd6 (Ha jönni szeretnél, kérlek az alábbi linken is jelentkezz be, ne csak a facebook oldalon!)

A természetgyógyászati végzettség abszolválásához három képzés, és ezekhez kapcsolódó vizsgák szükségesek! Egészségügyi modul Természetgyógyászati modul Életmódtábor Mindkét alapmodul képzés után sikeres vizsgát kell tennie az Állami Egészségügyi Ellátó Központban (ÁEEK) Budapesten. Az egészségügyi modul vizsga alól felmentés jár abban az esetben, ha a vizsgára jelentkező államilag elismert egészségügyi szakképesítéssel rendelkezik és az Egészségügyi Szakdolgozók Országos Alapnyilvántartásában szerepel (AEEK – nyilvántartás). A modulvizsgák után igazolást kapnak a résztvevők, amely a szakmai vizsgákra való jelentkezéshez minden esetben szükséges.

A modulvizsga 2020. évre vonatkozó díja: 24.500 Ft

A két alapmodul elvégzése után, vagy azzal párhuzamosan, választani kell a jelentkezőnek szakmai képzést is.

Ezek főbb területei lehetnek: Akupresszúra Alternatív mozgás- és masszázs terápiák Életmód- tanácsadás és terápia (szakirányú főiskolai végzettséghez kötött) Reflexzóna terápia Alternatív fizioterápiás módszere Bioenergiát alkalmazó módszerek Fitoterápia Fülakupunktúrás addiktológiai eljárások Kineziológiai módszerek Szemtréning eljárások Magyarországon a 40/1997.(III.5) Korm. Rendelet foglalta törvénybe a természetgyógyászati tevékenységet, melynek értelmében hivatalos egészségügyi tevékenységgé vált. A megszerezhető szakmai kompetencia így, egy államilag elismert egészségügyi végzettség, melyet a szakmai vizsgák után az ÁEEK állít ki. Ezzel a kiállított bizonyítvánnyal magánpraxisban természetgyógyászati rendelőt lehet nyitni, vagy e végzettséggel különböző egészségügyi területeken elhelyezkedni.

Amennyiben kérdésed lenne, kérlek, fordulj hozzánk bizalommal: 06-70/421-7313, tolnaibalazs76@gmail.com

Nagy szeretettel várunk: Kis Viola és Tolnai Balázs Székesfehérvár

04.19.
vasárnap
A Természetgyógyászati alapismeretek modul széleskörűen mutatja be a hagyományos természetgyógyászat területeit, azok módszereit, fogalmait, alkalmazási területeit,

Helyszín: Székesfehérvár, Kertalja utca 11/A. Kertalja Origo-Ház, Kerülj a Köz-Ép-Pontodba Személyiségfejlesztő és Egészségmegőrző Alapítvány Garuda Meditációs Központ (Parkolás az udvarban és az épület előtt. Bejárat a helyszínhez: Nem elől, a fronton, hanem az udvar közepén található a lépcsőházunk, első emeleten balra, folyosó végén) Ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhet a képzés, kérlek, továbbítsd számára! Köszönöm. Amennyiben kérdésed lenne, kérlek, fordulj hozzánk bizalommal: 06-70/421-7313, tolnaibalazs76@gmail.com Nagy szeretettel várunk: Kis Viola és Tolnai Balázs Székesfehérvár

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kertalja utca 11/a.

Észrevétel beküldése