Programkereső

Animóka after

Ingyenes
Az Animono animációsfilm-készítő műhely kreatív foglalkozása és a Fehérvári Anime Team bemutatója – az anime megismerése, illetve jelmezek, sminkek készítésének bemutatása.


MINDENNAP ÉRTÉKET ADUNK
A Kultúrházak éjjel-nappal országos rendezvénysorozat keretein belül:

• Az Animono animációsfilm-készítő műhely kreatív foglalkozása

A Művészetek Házában működő Animono Animációsfilm-készítő Műhely érdekes foglalkozásokra – festés, rajzolás, drámajáték, filmforgatás – hívják a családokat, és olyan, házilag is megvalósítható filmes praktikákra tanítják a látogatókat, mellyel otthon is sikeresen készíthetnek animációs filmeket. A foglalkozás során a gyerekek ahhoz is kedvet kaphatnak, hogy a szakkörökbe járjanak, tanulmányaikat pedig esetleg a MOME-n folytassák.
Az Animóka after programon a novemberi Kóstoló rendezvényen már előkészített anyagokból A mi városunk című kisfilm és a Grafikai kör Székesfehérvár kapui című grafikai sorozat munkálatait folytatják majd. Az ide látogatók megismerkedhetnek a régi és új tagokkal, munkáikkal, valamint bekapcsolódhatnak a kisfilmek hátterének és látványelemeinek készítésébe.

• Fehérvári Anime Team – Az anime megismerése, illetve jelmezek, sminkek készítésének bemutatása

A Fehérvári Anime Team egy 2012-ben alakult, fiatalokból álló baráti társaság, akik az anime világával foglalkoznak és szabadidejüket ehhez a témához kapcsolódó programok szervezésére áldozzák. Minden évben lelkesen készülnek a budapesti anime fesztiválra, hivatalos nevén MondoCon-ra. Ezekre a találkozókra jelmezekkel, sminkekkel készülnek, mely által a kedvenc anime film karakterük bőrébe bújhatnak. A jelmezeiket, sminkjeiket igényes munkával készítik, így van, hogy megtévesztésig hasonlít a kedvelt alakhoz a megtestesítője.

Ezeket a munkálatokat, sminkeket, jelmezeket tekinthetik meg az ide látogatók.

Információ:
Debreczeni Katalin
katanima1@yahoo.com
+36/30-505-7363


A belépés ingyenes.

Az esemény a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00455 „Kismesterségek kis ünnepe a székesfehérvári katasztert is megismerő közönség számára” projekt keretében valósul meg.

 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.