Programkereső

ELMARAD - HÉTPRÓBA MESEHÁZ

Ingyenes
Alkotó-fejlesztő mesefoglalkozás 5–9 éveseknek

A jelenleg kialakult helyzet minket is óvatosságra int, ezért úgy határoztunk, hogy programunkat nem tartjuk meg. Reméljük, az élet hamarosan visszatér a megszokott kerékvágásba, és mindenkit újra személyesen fogadhatunk programjainkon a Kairosz Kultúrműhelyben.

 

Minden lánykában ott szunnyad a királylány, minden fiúban ott szunnyad a királyfi. A királyleányságunk és királyfiságunk akkor tud előragyogni belőlünk, ha fénylő erényekbe öltözünk.

Mi az, ami fényessé, ragyogóvá tesz? A lánykákat a szépség, kecsesség, tisztaság, vidámság, a fiúkat bátorság, kitartás, jókedv, hűség. Ezek a kincsek mélyen, titkokként rejtőzködnek bennünk, mint a drágakő a föld mélyén, és csak a próbák hozhatják elő rejtekükből.

Úgy mesélik, hogy az égi királylányok és az ég madarai tanítják ezeket a titkokat nekünk, még a születésünk előtt, és a mesék segítenek emlékezni rájuk.

Sok szeretettel várjuk az 5-9 éves gyerekeket a következő programunkon, melyen az aktuális mese világába kalandozunk el. A foglalkozás során megismerhetjük a mesét, jelképes próbákon megyünk együtt keresztül, kézműves tevékenységekben bontakozhatunk ki, és még más izgalmas kalandokkal gazdagothatunk.

A Meseház közben az érdeklődő szülőkkel kézműves ajándékokat készítünk egy gyermekotthonnak.

Regisztrációhoz ugyan nem kötött, de kérünk, hogy jelezd, ha már tudod, hogy jössz (szfvar@ujakropolisz.hu).

Előadó: Bartkó Ildikó

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Megyeház utca 22/a.

Programajánló