Programkereső

3 alkalmas meditációs workshop - „A Félelem bére”, avagy „Nem vagyok Robot!”

A 3 alkalmas meditációs, önismereti workshop, tudati folyamataink megfigyelésére, önmagunk megértésére, belső építésére, lecsendesítésére irányul.

A workshop témája: Félelem,szorongás, pánik, aggodalmak!

Kedves Gyakorlók! Ismét meditációra hangolódunk!

Szeretettel várlak a „A Félelem bére”, avagy „Nem vagyok Robot!” 3 alkalmas meditációs workshopra!

Meditációs praxisunkat újra leporoljuk, és csatasorba állítjuk, hogy általa ismét találkozzunk kicsit önmagunkkal és haladjunk tovább befelé, az önvaló előtti akadályok felszámolása felé! A 3 alkalmas meditációs, önismereti, transzformációs workshop, tudati folyamataink megfigyelésére, önmagunk megértésére, belső építésére és lecsendesítésére irányul. A meditációs gyakorlatok alatt tudatunkat befelé fordítjuk, magunkra kezdünk figyelni, tapasztalatot szerzünk állapotunkról, érzéseinkről, valós Magunkról. A meditációs praxis lényege itt is az lesz, hogy Találd meg a saját belső válaszaidat! A workshop témája: Félelem, szorongás, pánik, aggodalmak! Minden ember életében fel-felbukkanó érzelmek. Hozzánk tartoznak, ismerjük jól mindannyian. Kérdés, hogy mennyire visznek el! Az érzés, ami megbénít! Leblokkol, elszívja az utolsó energiádat is és súlyos keretek közé szorít. A mozgásod és az életed egyre darabosabbá válik! Robotpilóta üzemmódban nyomod végig napjaidat. Túlélésre játszol! Tudatod egyre csak beszűkül, egyre jobban sarokba szorítva érzi magát. (Mint a karámba zárt vadló, aki egyre csak ki akar törni. Hiszen neki a lételeme a tér, a mozgás, a fény. Nem érti, hogy miért kell bezárva lennie, szűkölködnie! Hogy miért nem tud kiteljesedni önnön természetében. Nem értése egyre erősödik, és egyre erőteljesebben küzd ellene. Közben újra és újra megsebzi magát, ahogy a karám falának verődik.) Ahogy neked is egyre több pszichoszomatikus tüneted van. A lelked után a tested is kiabál már, hogy nem jó úton jársz. Na, itt tartunk most! Ördögi kör ez sok szempontból! De van megoldás! Hogyan tudnánk mégis kiszabadulni a tudatalattinkban szunnyadó félelmek bűvköréből és letenni a farsangi robot jelmezünket?! Ami történetesen tökéletesen ránk lett szabva, de már nagyon szűk?! Nos, vagy menekülsz tovább, vagyis menekülsz magad elől, vagy veszed a bátorságot, meggyújtod a tudatosság lámpását és elindulsz önmagad árnyékbirodalmába. Elkezdesz velük dolgozni, farkasszemet néztek egymással! Aztán szép lassan barátságot kötsz velük. Belenyúlsz jó mélyen a zsebedbe, hogy mi is lapul az alján! Már nem fordítod el a fejed a félelem valós okától. Nem! Éber maradsz! Kinyitod és belenézel. Kinyitod a karám ajtaját és az éberség vezetőszárával kivezeted a lovat, a tudatod. Szép lassan és tudatosan. Ez a pillanat sorsfordító és kulcsfontosságú! Ez a pillanat az egyetlen lehetőséged, hogy kigyere belőle, hogy meggyógyulj. Maga a folyamat pedig nagyon aktív, gyógyító és felszabadító! Az újjászületést hordozza magában. A közösen végzett meditációs gyakorlatok, a csoport energiája és az együtt létrehozott erőtér nagy segítségre van a megtapasztalásban és a megértésben.

A félelem leküzdésének és a tudatod megzabolázásának fázisai: Időpontok: 1.alkalom: 2020.03.05. (Csütörtök) 18 órától kb. 20 óráig

A megfigyelés és megértés fázisa 2. alkalom: 2020.03.12. (Csütörtök) 18 órától kb 20 óráig

A cél kitűzésének és a döntés fázisa 3. alkalom: 2020.03.18. (Szerda) 18 órától kb.20 óráig

Meglépés és változtatás fázisa Lehetőség szerint készülj úgy, hogy a megértés és transzformációs hatás elérése érdekében mindegyik meditációs foglalkozáson részt tudj venni (erősen ajánlott J).

(A meditációs workshopon való részvételnek nincs semmilyen előfeltétele! Bárki számára látogatható! Ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhet, segíthet neki a program, kérlek, továbbítsd számára is! Köszönöm segítséged.)

Jelentkezés a workshopra.

A Workshopok "karmikus kiegyenlítése": 3.000Ft/alkalom

Ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhet a meditációs workshop, kérlek, továbbítsd számára a meghívót! Köszönöm.

További infók az aktuális képzésekről, előadásokról a Tolnai Balázs csatornája facebook oldalon.

Amennyiben kérdésed lenne, kérlek, fordulj hozzánk bizalommal: 06-70/421-7313, tolnaibalazs76@gmail.com

Szeretettel várlak: Tolnai Balázs

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kertalja utca 11/a