Programkereső

MOL Fehérvár FC - Újpest FC

Néhány hét leforgása alatt háromszor is játszik az Újpesttel a MOL Fehérvár FC. A harmadik összecsapásra február 19-én 17.30 órai kezdettel a Magyar Kupa keretein belül a MOL Aréna Sóstóban kerül sor.

Ahogy azt korábban is jeleztük, az Újpest elleni hazai MK-mérkőzésre a 2019-20-as éves, valamint a 2020-as tavaszi bérletek érvényesek!

Ahogy arról korábbi cikkünkben már beszámoltunk, a november 23-i, PAFC elleni mérkőzéstől kezdődően a nem kiemelt kockázatúnak minősített találkozók esetén sem online, sem személyes vásárlás esetén nem szükséges személyes adatok megadása! Kérjük, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat tartsátok magatoknál!

Ahogy a bérletértékesítés megkezdésekor jeleztük, előfordulhat, hogy a Magyar Kupa-mérkőzésen nem a megváltott helyre lesznek érvényes a bérletek.

A február 19-i mérkőzésen csak a C1, C2, C3, C4, D1, D2, D3 és RBD-szektorok kerülnek megnyitásra és a megvásárolt belépők, valamint az egész éves, illetve tavaszi szezonbérletek bár helyre szólnak, a székek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: MOL Aréna Sóstó, Vidishop (Csíkvári út 10.)

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Csíkvári út 10.