Programkereső

Medi Tánc

A tánc felszabadítja a bennünk rejlő feszültséget, energiával tölti meg a testet és a lelket, ebből az állapotból pedig nem csak könnyebbé válik a meditatív állapotba való átmenet,

de a meditációban megélt élmények is felerősödnek.

Archaikus Tánc és Shine Meditáció

A tánc felszabadítja a bennünk rejlő feszültséget, energiával tölti meg a testet és a lelket, ebből az állapotból pedig nem csak könnyebbé válik a meditatív állapotba való átmenet, de a meditációban megélt élmények is felerősödnek.

Archaikus Tánc: vezetett körtánc, ami ősi ösztönökből fakadó mozdulatokból épül fel, így tánctudás nélkül is könnyen lekövethető, miközben a mozdulatok tudatunktól függetlenül is megérintik, illetve gyógyítják a lelkünket és a testünket.

Shine Meditáció: A Shine meditáció alatt a gyakorló csendben ül vagy fekszik és a szellemét is hagyja lecsendesedni. Amikor egy pohár zavaros víz kavarását abbahagyjuk, a szennyeződés leülepszik, és a víz tiszta természete fokozatosan megmutatkozik. A Shine meditációban megtanuljuk, hogyan lehet a zakatoló gondolatainkat félre tenni, lelkünket békés állapottal megajándékozni, természetes énünket, lehetőségeinket és vágyainkat felismerni.

    Táncold ki magadból, amire már nincs szükséged,
    Élvezd az ősi mozdulatok felszabadító erejét,
    Enged meg magadnak, hogy találkozz önmagaddal,
    Töltsd fel lelkedet, szellemed, testedet, hogy könnyebben tudj, a mindennapi kihívásokra pozitív válaszokat adni!

Meditációt vezeti: Bíró Mónika / Táncot vezeti: Vidó Judit

A férőhelyek száma korlátozott, ezért kérlek, részvételi szándékodat jelezd előre: a vido@szivarvanynet.hu e-mail címen, vagy szólj személyesen nekünk.

Részvételi díj: 2000 Ft (állandó vendégeinknek) 3000 Ft (újaknak)

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Bakony 2.