Programkereső

Kovászos Croissant Wolf Tamással

A Schola Culinában február 28-án lehetőséged lesz megtanulni a kovászos croissant elkészítésének minden apró trükkjét. Ráadásul nem is akárkitől! Wolf Tamás mestercukrász jön el hozzánk.

Te szereted a friss, meleg croissant?

A Schola Culinában február 28-án lehetőséged lesz megtanulni a kovászos croissant elkészítésének minden apró trükkjét. Ráadásul nem is akárkitől!

Wolf Tamás mestercukrász jön el hozzánk!

Wolf Tamás már az egész világot lenyűgözte cukrász tudományával, dolgozott Qatarban, Norvégiában, az Egyesült Államokban és még sorolhatnánk! Tamás amellett, hogy kreatív cukrász, tanárként és szaktanácsadóként is dolgozik, több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Tanulj meg ízletes kovászos Croissant sütni egy vérbeli profitól! Erről nem maradhatsz le!

JELENTKEZÉS
Jelentkezni kizárólag a scholaculina@gmail.com-on lehet, melyben elküldjük a regisztrációhoz szükséges infókat és a bankszámlaszámot.
A workshop ára 15.900.- előre utalva. A jelentkezés a beérkezéssel lesz végleges a jelentkezés sorrendjében, melyről visszaigazolást küldünk.
Lemondási feltételek:
• 1 héten belüli lemondásnál a befizetett összeg 50%-át tudjuk visszautalni
• Aznapi lemondás esetén a jelentkezési díjat nem áll módunkban visszatéríteni, azonban a részvétel átruházható!

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kossuth udvar 14.