Programkereső

Párkapcsolati hullámvasút előadás

Randizástól – a gyermeknevelésig sétálunk végig a párkapcsolati szinteken, krízishelyzeteken és kötetlenül beszélgetünk egy-egy megoldási lehetőségről is.

Mikor két ember együtt növekszik, sokszor keletkeznek köztük szakadékok, mert nem tudnak lépést tartani egymással; mindenkinek megvan a maga haladási sebessége, a maga egyéni fejlődési üteme. De ha szeretsz, tudsz várni egy kicsit, amíg a másik beér, és akkor kéz a kézben folytathatjátok az utatokat…
vagy mégsem?
Mi történik ha elmúlik a rózsaszín köd…?
Miért tart minden kapcsolatod 1-2 esetleg 3 évig?
Hogyan vészeld át a „szakítópróbás” 3.szakaszt a párkapcsolatodban?
S hogyan lehet fenntartani a harmóniát a különböző kapcsolati szakaszokban?

Aztán a gyerek érkezése még akkor is elementáris erejű változásokat hoz egy párkapcsolat életében, ha előtte a felek harmonikusan, kölcsönös szeretetben, megértésben éltek.
Az eddigi megszokott kerékvágás felborul, megváltoznak az igények, szokások, és eddig ismeretlen kihívásokkal kell szembenézni az újdonsült szülőknek. A „kisbabás korszakra”gyakran jellemző kialvatlanság, enerváltság, a kibontakozóban lévő szülői szerepekben átélt bizonytalanság új típusú problémákat (és korábban szőnyeg alá sepert konfliktusokat) hívhat elő, melyre más hozzáállással, mély empátiával, újabb eszközökkel érdemes reagálni. A párból családdá válás egy intenzív, izgalmas korszaka lehet párkapcsolatunknak, mely a gyermek számára is meghatározó élmény, minta, így hatalmas a felelősségünk, hogy egyensúlyt és minél több örömöt találjunk ebben a szakaszban. Ehhez adunk Nektek néhány értékes szempontot és praktikus tanácsot.

Belépő:
Elővételben: 1100Ft.-
Helyszínen 1300Ft.-

Elővétel/ elő regisztráció javasolt, a korlátozott kis létszámú férőhely miatt. Melyre 24 órán belül válaszolunk!
Itt emailben megteheted:
kalmanhelenacoach@gmail.com

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kossuth utca 11.