Programkereső

Hogyan erősödjünk a nyáron gyógynövényekkel?

Ingyenes


Örömmel jelentjük be könyvtárunk első ÉLŐ ONLINE előadását, amelyben Dr. Hajdu Zsanett, gyógynövényszakértő biológust hallhatják az alábbi témában:

Lemenőben van a járvány első hulláma, ám sokan már a következőt ígérgetik. Fura az időjárásunk, érdekesen alakulnak a munkáink és teljesen kiszámíthatatlan, hogy mit hoz számunkra az ősz. Az előadásban azt járjuk körbe, hogy ebben a különös helyzetben milyen módon készíthetjük fel szervezetünket a várható kihívásokra. Röviden áttekintjük a már letisztult szakmai ajánlásokat a járványt illetően, majd beszélünk az immunrendszert és a légző szervrendszert erősítő növényekről. Körbejárjuk azokat a gyógynövényeket és egyszerű módszereket is, amelyek kisimíthatják nyugtalan idegrendszerünket. Az általunk gyógynövényként ismert növényeken túl szó lesz fűszerekről, gyümölcsökről, zöldségekről, és egyéb élelmiszernövényekről, amelyek számunkra könnyen elérhetőek.

Az előadás a következő linken egyetlen kattintással elérhető:
https://bit.ly/GyógynövényekNyáron

Az előadás közben a videó alatti chat ablakban kérdezni is lehet, amelyre előadónk az előadás során válaszol. Bátran lehet gyűjteni a kérdéseket!

Az előadás UTÓLAG NEM LESZ VISSZANÉZHETŐ, csak másnap estig marad az oldalon, ezért bízunk benne, hogy ott tudnak lenni élőben!

Több infó az előadóról:
https://www.tropusokajandekai.hu/
https://www.facebook.com/tropusokajandekai/

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár