Programkereső

Sziget-koncert

Csónakázzunk a zene hullámain! - az Alba Regia Szimfonikus Zenekar meglepetéskoncertje szombaton este a Csónakázó-tó szigetén!

A zenekar tagjai örömmel álltak neki ismét a közös próbáknak, készülve a folytatásra, hogy újra találkozhassanak közönségükkel.

Egy rendhagyó Sziget-koncerttel szeretnék megörvendeztetni a nézőket a Csónakázó-tó szigetén. Az est különlegessége, hogy az emberek nem csak a partról, hanem a hangulatot fokozva csónakokból is hallgathatják majd a zenészek előadását. Az esten Händel három szvitből álló Vízizenéje csendül fel.
Az esemény vendégei lesznek: Kiss Diána Magdolna, a Vörösmarty Színház színművésze valamint az Alba Regia Vegyeskar (karnagy: Kneifel Imre).

A csónakok bérlésének és használatának részletei:
1 db 4 személyes csónak bérleti díja elővételben 1500 Ft, a helyszínen 2000 Ft függetlenül hányan ülnek benne.

Elővétel helye: Vitál Club Sportáruház 8000 Székesfehérvár, Királysor 60. vagy a Csónakázó-tónál található kikötőben naponta 10-18 óra között.

Ezen kívül a Vitál Club kenuit, és kajakjait díjmentesen használhatják a koncert ideje alatt, melyet érkezési sorrendben foglalhatnak el, kezdés előtt fél órával.
Javasolt a sportos öltözék és a puha talpú cipő.

A bérlés további részleteiről a felsorolt elérhetőségeken lehet érdeklődni:
Szipola Antal
vitalclub@vitalclub.hu
(+36) 22 322-993
(+36) 30 450 9210
www.vitalclubsportaruhaz.hu

A szimfonikus zenekar nézőtérrel várja közönségét, de aki kedvet érez hozzá, a magával hozott pléden pihenve is meghallgathatja a koncertet.
Az esemény esőnapja: július 12. vasárnap 19:30.

További információ:
Czirbus-Varga Andrea
+36-70-5140-485
pr@arso.hu
Alba Regia Szimfonikus Zenekar
 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Ligetsor