Programkereső

Integrál Hellingeri Családállítás

A családállítás módszere térben láthatóvá teszi a láthatatlan családi kapcsolatokat és azok hatását a jelen életünkre.

Képes megmutatni, hogy aktuális nehézségeink hogyan kapcsolódnak múltbeli eseményekhez, családi rendszerünk "sérüléseihez", megmutatja, "ki hiányzik?", "ki nem kapta meg a neki járó helyet, tiszteletet", és lehetőség van a kiegyenlítésekre. A kapcsolódás megismerése, elfogadása pedig képes elindítani a változást.
Szeretettel meghívlak Benneteket a szeptemberi családállítási napunkra.
Erre az alkalomra a témahozó állíttatói helyek már elkeltek, de segítőként nagy szeretttel várunk mindenkit, aki hívást érez a Térbe.
Segítői részvételi szándékotokat elegendő itt az eseménynél az Ott leszek gombbal jeleznetek. Segítői résztvevőként is olyan belső változások indulhatnak el, amelyek azonnali lelki könnyűséget adnak. Másoknak segítve, a saját családi energiamezőnk is változhat.

"Valódi gyógyulás csak az igazsággal történő találkozás során jöhet létre." (Thorwald Dethlefsen A Sors, mint esély c. könyv)

Várlak szeretettel!
Kérem, hogy kezdés előtt lehetőség szerint legalább negyed órával érkezzetek kényelmes ruhában, esetleg váltócipőt vagy zoknit hozzatok magatokkal.
Találkozunk szeptember 4-én!
Ha még több információt szeretnél a családállítással kapcsolatban, kérheted felvételedet az Integrál Hellingeri Családállítás zárt facebook csoportunkba!

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fürdő sor 3.