Programkereső

FIN / Kapcsolati hiba: Mécs Anna új könyvének bemutatója

Ingyenes
Moderátor: Gaborják Ádám

A program ingyenesen látogatható.

INFORMÁCIÓ, FOGLALÁS
22/325-880
fcsada60@gmail.com

LINK: https://www.scolar.hu/kapcsolati_hiba

KAPCSOLATI HIBA
Egy lány, aki segít tinderezni nyugdíjközeli anyukájának, és közben romantikus érzései támadnak az egyik udvarló iránt. Egy professzor, aki kötelező lábamputálással harcolna a klímakatasztrófa ellen. Egy díva, aki arcmozgató applikációval ellensúlyozná a túlzásba vitt botox-kezelések hatását. Egy robotpap, aki túl sokat tud. A Margó-díjas szerző második kötetének novellái azt a kérdést járják körül, hogyan szabja át énhatárainkat a technika.

MÉCS ANNA
1988-ban született. Matematika-magyar tanári mesterszakon végzett az ELTE-n. Foglalkozott tudományos újságírással, jelenleg kreatív szövegíróként dolgozik. 2015-ben jelent meg első komolyabb irodalmi publikációja az ÉS-ben, azóta rendszeresen publikál. 2017-ben a Scolar Kiadónál jelent meg első novelláskötete, a Gyerekzár, mellyel 2018-ban elnyerte a legjobb első prózakötet szerzőjének járó Margó-díjat. A Kapcsolati hiba a második kötete.

TÁMOGATÁS
Ha számodra is fontos az irodalmi élet és a vidéki városok kultúrája, támogasd fesztiválunkat! Mivel a Fehérvári Irodalmi Napok az idei évtől kezdve nemcsak megnevezésében, hanem a gyakorlatban is közösségi fesztivállá válik, egy közösségi finanszírozási rendszert indítottunk, így a fesztivál megvalósításához rád is szükség van.
Adománygyűjtő bankszámla: Garami Richárd Alapítvány / 16200247-10005752

Információ, programszervezés:
Czinki Ferenc
+36-20-286-9515
czinkif@gmail.com

Információ:
https://www.facebook.com/events/292103994795994/

GARAMI RICHÁRD ALAPÍTVÁNY
http://www.richardgarami.com/

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Palotai út 6.