Programkereső

Kodály Zoltán és követői – Vox Mirabilis Kamarakórus Hangversenybérlet 2017/18.

„Legyen a zene mindenkié!” a Vox Mirabilis Kamarakórus 2017/18-as Hangversenybérletének évadnyitó koncertje 2017. október 7-én, szombaton, 19:00 kezdődik a Jézus Szíve Templomban (Székesfehérvár, Rákóczi u. 32.) Vendégünk lesz a Magyarország élvonalába tartozó Prelude Vegyeskar, akik a „Kodály Zoltán Magyar Kórusverseny" tavalyi győztesei voltak. A koncerten megszólalnak Kodály egyházi kórusművei és nagykórusra írt művei is. Szeretettel várjuk családjával, barátaival együtt! Támogatójegy váltható a koncert helyszínén, és megrendelhető elővételben is: voxmirabilis@gmail.com Jegyrendelését visszaigazoljuk. További információk: www.voxmirabilis.5mp.eu 06 20 9 527 521

Meglepetésekkel teli Vox Mirabilis Kamarakórus Hangversenybérlete a 2017/18-as évadra!

Az idei, 7. évadban is különlegességekkel, ősbemutatókkal készülünk, hiszen a kórus most ünnepli a 60. évfordulóját.

Neves művészek, együttesek közreműködésével valósul meg a koncertsorozat, legnagyobb örömünkre, Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes is elfogadta meghívásunkat! Vendégünk lesz Cserta Balázs szaxofon művész, a Gabrieli Kórus és a Musica Historica is. Emellett verseny győztes tehetségeket is láthatunk, hallhatunk majd: pl Tóka Ágoston orgonaművészt vagy Zemlényi Eszter énekművészt.

A 4 koncertből álló hangversenybérlet kapható a kórustagoknál, előzetesen megrendelhető emailen, amelyről visszaigazolást küldünk:

voxmirabilis@gmail.com

Biztosítsa helyét a koncerteken!

Az első koncert 2017. 10. 07-án 19:00-kor lesz a Jézus Szíve Templomban Székesfehérváron.  Szeretettel várjuk családjával együtt, 12 éves korig a belépés díjtalan!

 

Vox Mirabilis Kamarakórus

www.voxmirabilis.5mp.eu

 

További információ:

Zemlényi Katica

06 20 9 527 521

 

Szervező: Vox Mirabilis Közhasznú Kulturális Egyesület

Felelős: Zemlényi Katica

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: 8000 Székesfehérvár, Zsolt u. 30.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Rákóczi u.