Programkereső

Sons of Igor Fest 2017. - Gourmet Chili & new school menza

Ingyenes
Sons of Igor Fest 2017 - (Hot wings & assholes). Gourmet sárkányképző & szado-mazo menza & penetra Amikor a különféle csípős paprikákkal megtámogatott gasztronómia találkozik a zenével.

Egész nap. Ingyen. Fesztivál. Csípős gasztronómia és zene. De miről is van szó? Íme:

Indokolatlanul csípős falatok orális bevitele verseny- és egyszerűen, vagy csak úgy alkalomhoz illően nyakkendőben, eltartott kisujjal csipkekesztyűben, partedlivel, ahogy a golfklubban illik mulatozni. Abban a golfklubban, ahol folyamatosan üvöltöznek, mindenki iszik és indokolatlanul hülye. Néha valami furcsa szag is van.
Minden valamire való gyereknek volt rossz élménye a (házi) szárnyasokkal, a retro hullám meg dübörög, hát emlékezésre fel! A csirke most nem csíp hanem égetve büntet, viszont elfutni lehetetlen előle. A hús minimál, de ennek fuldokolva örülni fogsz mivel a fájdalom okozta extázis meg maximál!
De akkor mi is a lényeg? Rettentően csípős ámde sült csirkeszárnyakat (a többi meglepetés!) eszel, mert:
1. szereted,
2. csíp, erős, mar, sírsz, szenvedsz
3. ittas vagy és nem számít,
4. csak.

Koncertekkel megtámogatott élőzene, Enba közönségtalálkozó, Pajta-after, közös Igor szelfi, Zsila-simogató, kijárat/bejárat lángoltatás, ruha- és papírzsebkendő kóstoló, törölköző nedvesítő verseny és még sok egyéb program. JÖSSZ, FÁJSZ, ÉLSZ!

Esti fellépők:

A koncertek után kifulladásig Pajta after a legjobb partizenékkel és TI kéréseitekkel!

Belépés: Ingyenes az egész napra!!!

Nyitás: 11:00

 

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Hosszúsétatér 1.