Programkereső

A Fejér Szövetség 374. Hétvezér Estje_ Dr.Molnár Albina előadása: Amit a gyógyszerekről és védőoltásokról nem mondanak el nekünk…

Ingyenes
A 374. Hétvezér Est vendége dr. Molnár Albina, immár a hatodik alkalommal. Molnár Albinát nem kell bemutatni a HVE rendszeres látogatóinak. Az egészséges életmód, táplálkozás és egészségtudatosság hívei jól ismerik nevelő felvilágosító munkáját.

„ Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek „ … (Karinthy Frigyes) Molnár Albina: Amit a gyógyszerekről és védőoltásokról nem mondanak el nekünk… A 374. Hétvezér Est vendége dr. Molnár Albina, immár a hatodik alkalommal. Molnár Albinát nem kell bemutatni a HVE. rendszeres látogatóinak. Az egészséges életmód, táplálkozás és egészségtudatosság hívei jól ismerik nevelő felvilágosító munkáját. Dr. Molnár Albina fáradhatatlanul dolgozik, évtizede óta adja közzé felvilágosító, kutató munkája és tapasztalatai eredményét. Most is erről fog hallani hallgatósága, a cím béli, szinte mindenkit érintő témakörben. Karinthy után szabadon: „Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek”, kifejezetten a jövendő nemzedékek számára, okulására. Szeretettel várjuk az érdeklődőket Dr. Molnár Albina legújabb előadására.

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán utca 25