Programkereső

Stresszkezelés 1x1 workshop

Miért nem tudunk kikapcsolni? Mi kell ahhoz, hogy a nyaralás felhőtlen legyen? Hogyan lehet a bosszúságok ellenére mégis megtalálni a belső békénket? A workshop során gyakoroljuk az elengedést, a lazítást, hogy a nyár igazi kikapcsolódás legyen.

„Nem érdemes az embernek magát stresszelni, mert vagy van egy problémára megoldás, és akkor miért izgatod magad, vagy nincs és akkor is minek?” - Dalai láma

A nyár a pihenés, kikapcsolódás, feltöltődés időszaka. Mégis azt látom, hogy ugyanolyan sok az ideges, stresszes ember, mint az évi többi részében. Idegeskedünk, ha meleg van...idegeskedünk ha esik az eső. Stresszesek vagyunk, ha nyaralást kell szervezni, stresszelünk, ha a kollégáink nyaralnak és nekünk sokkal több a munkánk. Előre aggódunk az iskolakezdésen is. Miért nem tudunk igazán kikapcsolni? Mi kell ahhoz, hogy a nyaralás tényleg felhőtlen legyen? Hogyan lehet a napi bosszúságok és nehézségek ellenére mégis megtalálni a belső békénket? Az interaktív workshop során gyakoroljuk az elengedést, a lazítást, hogy a nyár további része valódi kikapcsolódás legyen.

Tematika:
- Mit mutat a numerológiai képlet? Minden résztvevő pár mondatos személyes elemzést kap, hogy a születési képlete alapján mi a legfőbb stressz forrás és az életében és ezen hogyan érdemes változtatni, mi a megoldás kulcsa.
- Elengedés, kikapcsolódás, feltöltődés a gyakorlatban Különböző gyakorlatok segítségével tapasztaljuk meg, hogy milyen jó érzés az elengedés energiája, milyen, amikor az ember igazán ki tud kapcsolódni és hogyan lehet feltölteni a lelkünket, ha lemerítették a hétköznapok.
- Stresszkezelés a hétköznapokban A workshop végén olyan, minden nap használható technikákat fogok átadni, amelyek segíteni fognak a hétköznapi viharfelhők elűzésében.

A workshop elején és végén rövid meditáció fog segíteni bennünket, hogy közelebb kerüljünk a belső béke állapotához.

A workshop díja: 3000 Ft   A helyek száma korlátozott, ezért a részvétel előzetes jelentkezéshez kötött. 

További információ: tanacsadas@farkasjulia.hu

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Esze Tamás u. 6.