Programkereső

Hawaii Luau Party Cat Show – Macskakiállítás

Ingyenes
Nemzetközi Macskakiállítás Székesfehérváron.

Egy igazán különleges alternatív program várja az állatbarátokat Székesfehérváron október 13-15. között. Nemzetközi Macskakiállításnak ad otthont ugyanis a megyeszékhely, az előzetes regisztráció szerint 150 cica és 200 kiállító érkezik városunkba. A Lakeside Hotel a rendezvény helyszíne, melyre a szervezők nemcsak azokat várják, akik bíráltatni szeretnék kedvencüket, hanem azokat is, akik kíváncsiak a doromboló szőrgombócokra. A kiállítás pénteken a szakma és a sajtó számára lesz látogatható, az érdeklődőket szombaton és vasárnap 9 órától várják a szervezők, akik tombolával és más nyereményjátékokkal is készülnek. Ezen felül kiállításra ellátogat az Egyesült Államokból a világhírű macskafotós, Helmi Flick is. Igazi különleges cicafajták is várják a közönséget, olyanok, amelyeket Magyarországon még nem igazán láthatott a közönség. Az egyik ilyen a Lykoi, vagyis a vérfarkas-macska. Első ránézésre rémisztő lehet, hiszen sötét színe, nagy szeme és meglehetősen sovány alkata van, de igazi doromboló művészek. De Devon rexekben is gyönyörködhetünk, az ő különlegességük a manószerű kinézetük. Ugyanakkor lesz Norvég erdei cica is Koreából, Ragdollok Amerikából, Bengáli macska Japánból.

2017. október 13-15-én nemzetközi macskakiállítást rendezünk Székesfehérváron, amelyre szeretettel meghívunk.

A kiállítás témája: Hawaii

A kiállítás a Best Western Plus Lakeside Hotelben lesz gyönyörű környezetben, kilátással a Csónakázó tóra. Nem leszünk helyszűkében, mert a terem 1200 négyzetméter.

A kiállításon a bírálat TICA rendszerben fog történni. A kiállítás három szervező lesz kijelölve arra, hogy a bírálattal, a kiállítás menetével kapcsolatban folyamatosan tájékoztasson Benneteket, segítségetekre legyen. A TICA szabályzata szerint a cica első kiállításához nem szükséges TICA regisztráció. Ha azonban megkedvelitek, a kiállítás során erre lesz egy stand, ahol beregisztráljuk a cicáitokat, akár a tenyészeteteket, ha úgy szeretnétek.

A hétvége során 20 bírálat lesz, valamint BEST of BEST díjazás minden fajtában. A 20 bírálat gyakorlatilag 20 best in show-nak felel meg, tehát rengeteg alkalmatok lesz rá, hogy a cicáknak címeket, díjakat szerezzetek. Kiállításunkon nem csak rozettákat, hanem serlegeket és tárgyjutalmakat is kapnak az elismerésben részesülő cicák.

Az Alpha-Vet Állatkórház jóvoltából a kiállításon több vizsgálatot is elvégeztethettek, az általuk felállított mobil klinikán.
Ilyen vizsgálatok:
Szív- és vese ultrahang ára 16.000,-Ft
FIV, Felv teszt ára 8.000,-Ft
Giardia teszt ára 8.000,-Ft
Szívférgesség teszt ára 7.000,-Ft
fPL teszt ára 10.000,-Ft
pro BNP teszt ára 10.000,-Ft

Ezekhez a vizsgálatokhoz nem kell elhagynotok a helyszínt, viszont előzetesen kell rájuk regisztrálni a nagy érdeklődésre tekintettel. Regisztrálni a jjucus@gmail.com email címen lehet 2017. október 1-jéig.

Remélem, hogy kedvet kaptatok ahhoz, hogy részt vegyetek első kiállításunkon!

Facebook oldal

Székesfehérvár.hu cikk

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Ligetsor 50/A