Programkereső

Gyerekjáték, vagy mégsem? – workshop szülőknek

A workshop során a numerológia szemszögéből szeretném megközelíteni a nevelés kérdéskörét és interaktív formában végigbeszélni azokat a legmeghatározóbb dolgokat, amelyeket rendszeresen tapasztalok a hozzám forduló szülőknél.

"A nevelés nem csak elveken és okos taktikán múlik, mert elsősorban a lényünkkel nevelünk. A nevelés: titkos metakommunikáció. Ami jó benned és tiszta, és ami rossz és koszos, továbbadod. A gyerek remegi félelmeidet, aggódja az aggodalmaidat - de éli a nyugalmadat és derűdet is - ha valódi."
Müller Péter


A gyermeknevelésről napokat, heteket, de talán éveket is lehetne beszélni. Rengeteg szakirodalom, tanácsadó videó, előadás született már a témában. 
A workshop során én a numerológia szemszögéből szeretném megközelíteni a kérdést és interaktív formában végigbeszélni azokat a legmeghatározóbb dolgokat, amelyeket rendszeresen tapasztalok a hozzám forduló szülőknél. 
A célom, hogy ebből a hatalmas témakörből körüljárjunk egy kis szeletet és mindenki új gondolatokkal és meghatározó személyes tapasztalatokkal távozzon. 

Tematika: 
- Mit mutat a numerológiai képlet? 
Minden résztvevő pár mondatos személyes elemzést kap, hogy a születési képlete alapján milyen fontos feladatai vannak szülőként, illetve mindenki kap egy-egy személyes üzenetet a saját gyermekével/gyermekeivel kapcsolatban.
- Energiaáramlás a családban
Rövid előadás arró, hogy hogyan áramlik a családi energia, milyen blokkok lehetnek a rendszerben. Szó lesz arról is, hogy hogyan változik a család, ha új gyermek érkezik, mit tehetnek a szülők, hogy jó legyen a testvér kapcsolat. 
- Bizalom és szeretnyelvek a gyakorlatban
Különböző gyakorlatok segítségével tapasztaljuk meg, hogy mennyire bízunk a gyermekeinkben és milyen a szeretet áramlás a családunkban. 
- Gyermeknevelés a hétköznapokban
A workshop végén olyan, minden nap használható technikákat fogok átadni, amelyek segíteni fognak a workshop során átbeszélt kérdések megoldásában és alkalmazásában.

A workshopot mindnekinek ajánlom, akkor is, ha már felnőtt gyermeked van és akkor is, ha még nincs gyermeked, de szeretnél. :)

A workshop díja: 4000 Ft

A helyek száma korlátozott, ezért a részvétel előzetes jelentkezéshez kötött.
https://goo.gl/forms/XGjfuc8koeD8dFhu1

További információ: tanacsadas@farkasjulia.hu

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zámoly u. 59.