Programkereső

3. Fehérvár Beerpong Kupa

Elérkezett a harmadik egyben utolsó pre season beerpong kupa eseménye is. A kialakult ranglista igen szoros szóval bármi megtörténhet a végén! A Sörpingpong vagy Beerpong egy Amerikából induló, közkedvelt játék, amely hazánkban is egyre népszerűbb. A játék kiváló szórakozást nyújt mindenki számára – remek csapatépítő jellege miatt. A sörpingpongot két csapat játssza, csapatonként 2 taggal és 20 db pohárral. A csapatok célja, hogy az ellenfél poharaiba juttassák a labdát. A poharak háromszög alakban vannak felállítva egymással szemben, bennük csapatonként 1 liter sör, vagy egyéb ital, üdítő. A sörpingpongnak több válfaját is ismerjük változatos szabályokkal, Fehérváron a Magyar NSL szabályai szerint zajlanak a játékok a színház mellett található Sörpatikában!

Nevezzetek ugyan is korlátozott számban tudunk nevezéseket fogadni, akinek esetleg nem jutna hely az is küldje el nevezési szándékát hiszen beérkezési sorrendben várólistát alakítunk ki arra az esetre ha valaki még sem tudná vállalni a küzedelmeket.
A nevezés módja nem változott, küldjétek el emailben a csapatneveteket valamint a játékosok nevét a következő címre: nevezes.fehervarbeerpong@gmail.com

A nevezés díja 3000 FT / csapat amely tartalmazza a játékhoz szükséges sört.

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Várkapu utca 8-10