Ez a tanfolyam azoknak szól, akik szeretik a pikáns, érdekes, karakteres ízeket, hiszen az indiai konyha ezeket a jegyeket hordozza magában. Megtanuljuk, hogy a fűszerek megfelelő használatával, hogyan teremthetünk karakteres, de ugyanakkor harmonikus ételeket, melyek színesek, változatosak és ínycsiklandóak is egyben. Az itt megtanultak garantáltan alkalmazhatóak majd otthon is, tehát kezdők is nyugodtan jöhetnek. Egy igazán autentikus indiai menüt készítünk majd, mely amellett hogy 100% -ban növényi alapanyagokból készül, még szuperfinom is lesz.
Előétel: Tandoori karfiol menta szósszal
Főétel: Indiai “sajtgolyók” pikáns paradicsomos kesumártásban citromos mákos jázminrizzsel
Desszert: Kardamomos rózsavizes tápióka puding mangóval kókuszchipszszel
Ár: 7500 Ft
Cím: Székesfehérvár, Erzsébet út 66.