Programkereső

ifiFESZT

Ingyenes
A középiskolások őszi szünetét a IV. ifiFESZT vezeti be a szünet előtti utolsó tanítási nap estéjén, október 27-én, pénteken 18 órától: a zenei esemény helyszíne a Petőfi Kultúrtanszék.

Az ifiFESZT keretében rendezik meg a középiskolai zenekarok versenyét, amely az Arany Dobverő-díjért zajlik. 2014-ben a Just Five, 2015-ben a Pythagoras, 2016-ban pedig a CB Radio csapata vihette haza az elismerést – az Arany Dobverő mellé idén is jár a fellépési lehetőség a jövő évi FEZEN fesztiválon. A zenekarok szakmai zsűri – Mits Gergő zenész, Zsigmond Lala, a 2013. évi Fehérvár Hangja döntőse, valamint a Székesfehérvári Diáktanács hamarosan megválasztandó elnöke – előtt csapnak össze. A megmérettetésre az együttesek október 20-ig jelentkezhetnek.

A középiskolások produkcióit sztárvendégek előadásai és izgalmas kísérőprogramok is színesítik. A zenekarok versenye 18 órakor kezdődik, 19 órától a stand-up comedy közkedvelt képviselője, Felméri Péter szórakoztatja a közönséget, 20 órától a Lóci játszik ad koncertet, 21 órától pedig DJ Embryo pörgeti a lemezeket. Menet közben társas-, szituációs és szerepjátékok, X-BOX „közösségi táncos” program részesei lehetnek a fiatalok. A részvétel a fehérvári középiskolások számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, regisztrálni az itt található űrlapon lehet.

A IV. ifiFESZT programja

18.00–20.00  Középiskolai zenekarok versenye az Arany Dobverő-díjért
Közben: Felméri Péter stand-up műsora

20.00  Lóci játszik

21.00  DJ Embryo

Esemény weboldala

Facebook oldal

Székesfehérvár.hu cikk

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Arany János utca 22.