Programkereső

NŐI ultimate edzés kezdőknek

Ingyenes
Szereted a csapatsportokat? Hadd mutassunk be egyet, ami több csapatsport elemeit ötvözi: foci, kosárlabda, amerikai foci. Próbáld ki az ultimate-et, és ha tetszik, kezdd el nálunk, hogy Veled építhessük az ország legjobb női és mixed ultimate csapatát!

Az ultimate a mozgáselemeket, a pályát ezekből a sportokból veszi, egy dologban azonban különbözik a többi csapatsporttól: itt nincs szándékos szabálytalankodás, nem zúzzuk le egymást, ebből fakadóan egész jóarcok találnak be sportunkba :) Ha te is az vagy, szeretsz játszani, és futni is a labdáért (korongért), akkor nálunk a helyed!

Csapatunk, a Fehérvár Lionz 5 éve alakult. Junior korszotályunkba 12 éves kortól, felnőtt csapatunkba kortalanul lehet csatlakozni.  Mivel az ultimate egy koedukált sport, fiúk és lányok sokszor közösen edzünk és játszunk meccseken, de létezik külön női kategória is, ahol eddig szintén sikeresen szerepeltünk (beach ultimate bajnok és országos 2. hely). A női és mixed csapatunkba várunk Téged is, ha megszereted ezt a játékot.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Időpont(ok):

2017.10.16.hétfő18:00
2017.10.19.csütörtök18:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Takarodó u. 3.