Programkereső

Jövőre veled ugyanitt - az SK társulat előadása

Igazi hollywoodi hazugság Bernard Slade könnyeztető, nevettető drámája. Profi munka, elhiteti a képtelenséget, miszerint lehetsz évtizedekig lángolóan, és nem múlóan szerelmes, miközben lelkiismeretes és hűséges családapa, családanya is maradsz más mellett.

Nem megy rá a házasságod, nem tép szép a bűntudat, a házastársad is kitart melletted, bár tudja, amit tud, és persze a szerelem se múlik el. Annyit kell csak tenned, hogy az év egy napján, és csak akkor találkozol a szeretőddel, de évtizedeken keresztül. (milyen életszerű ez, biztosan könnyen mehet a leszervezése, és nem gyanakodna senki).

Sokkal jobb a pápaiak előadása. Rendkívül érzékeny, finom játék. Legfőbb értéke M.Varga Veronika és Szabó Szilárd játékának a kivételes figyelem. Egymásból építkeznek, egymásra hatnak, játékuk összhangja hasonló a két élethosszig szerelmespár emberi összhangjához. Elég gazdag és érdekes személyiségek, és eszközökben gazdag játszók, hogy hosszan nézzük őket. Kicsit sok a páros gesztus, a mutogatás, de összességében nagyon meggyőzőek. Remek a humoruk, jól poentíroznak. Sok-sok pillanat, gesztus, mondat mélyről szól, érezhető, hogy élet és emberismeret alapozza meg.

Az Igézőben, 2017. november 17-én, pénteken 19,00-kor.
Belépő: 1500 Ft

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Basa utca 1.