Programkereső

LUDMILLA

>>> LUDMILLA az IKON CLUB-ban

Szereted? Nem kérdés! Imádod! ;-)
A breakbeat hazai királynője 5 év után ismét Székesfehérváron!
> Részletek és további információk hamarosan! <

Kevés olyan DJ van az országban, aki mindig jó bulit csinál: függetlenül attól, hogy egy konyhában zenél két bakeliten egy spontán házibulin vagy egy hatalmas arénában, több ezer ember előtt, a hangulat mindig remek lesz. Valószínűleg már kitaláltátok, hogy Ludmilláról beszélünk. Szettjeiben főképp a breakbeat, breaks és electro számok szoktak nagyobb szerepet kapni, de ezt nem is kell túlragoznunk, valószínűleg nincs olyan köztetek, aki nem hallotta még zenélni.
Ha pedig mégis lenne, akkor itt a remek alkalom, hogy bepótoljátok és megismerkedjetek hazánk azon kevés dj-inek egyikével, aki külföldön is egyre nagyobb sikereket ér el.
A lemezjátszók mellett a stúdióban is otthonosan mozog Ludmilla, hiszen Beatmannel közös kiadójuk is van, az Ayra Recordings, amit a breaks rajongóinak szintén nem kell bemutatni.
A Beatporton is számos listavezető megjelenést tudhatnak magukénak (ilyen például a Hyper – The End, vagy Paul Oakenfold – Tokyo című számához készített remixük),
de a Breakspollon bezsebelték már az év legjobb kiadójának, legjobb remixének és legjobb számának járó díjat is.
DJ-ként pedig Ludmilla a környező országokat is bejárta, miközben olyan nevek mellett lépett fel egy színpadon, mint Skrillex, Jody Wisternoff, Adam Freeland, Alex Metric, Hyper, Pendulum, Stanton Warriors, Goldie, Plump DJs, Noisia, Elite Force, Evil Nine, Rennie Pilgrem, Krafty Kuts, Future Funk Squad, Lee Coombs, John B, The Freestylers, EZ Rollers, Deekline, Koma and Bones, Aquasky, Santos, Madox, Meat Katie, Lady Waks, Round Table Knights,
DJ Icon, Utah Saints, Backdraft, Blim, Lady Waks.

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fürdősor 1.