Programkereső

ExperiDance – Cinderella

Családi mesemusical az elveszett cipellőről és a megtalált boldogságról. Garantáljuk, hogy nemcsak a kicsiknek, de a szülőknek is maradandó élményt nyújt az ExperiDance legújabb szuperprodukciója.

Az ismert Hamupipőke történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel, rendkívüli látványelemekkel.

Történetünkben, a saját otthonában cselédként tartott lánynak a könyveiből varázslattal életre kelő legkülönfélébb mesefigurák az egyetlen vigaszai. Ők segítenek megtalálni Hamupipőkének a méltó életet és boldogságát, a feleséget kereső Herceg oldalán. Ehhez azonban még sok izgalmas kalandot kell átélniük, mert a boldogságot bizony nem adják oly könnyedén.

Az október 28-i Nostradamus előadásunk nézőközönségének december 15-ig 10% kedvezményt adunk annyi 2018.január 20-i Cinderella előadásra szóló jegyünk árából,amennyi október 28-i jegyet leadnak.

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Cím: Fehérvári Ajándékbolt és Jegyiroda, Hiemer-ház , tel.:/22 537-603

Időpont(ok):

2018.01.20.szombat15:00
2018.01.20.szombat19:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Gáz u. 19.