Programkereső

The Royal Freak Out, The Rebels, Faded Life, Basemen

IKON live ☛ Fehérvári rock-metál a sűrűjéből. The Royal Freak Out, The Rebels, Faded Life és Basemen az IKONban! Lesz hangerő, szexi riffek, lehengerlő groove-ok és fülbemászó gitárszólók, ne hagyjátok ki!

The Royal Freak Out:

A fehérvári kötődésű The Royal Freak Out “egypontnulla” 2012-ben állt össze Londonban, ahol elkészítették első kislemezüket, a Failure is an Option-t. A srácok hazaköltözve belevetették magukat a hazai rockéletbe, 2015-ben készült el Full Cirlce című EP-jük, amivel végképp lefektették a zenei irányt; energikus, erőteljes rockzene, egy csipetnyi progresszivitással és nagy adag hangerővel megspékelve, ami élőben is letarol mindent. Már dolgoznak a nagylemezük anyagán, amiről néhány igazán erős dalt az IKON-ban is megmutatnak majd.
Hallgass bele ☛ https://theroyalfreakout.bandcamp.com/

Fb: https://www.facebook.com/theroyalfreakouts/


The Rebels:
A zenekar 2009-ben alakult Székesfehérváron Nagy Gergely (ének), Gelencsér István (gitár), Hufnágel Gábor (gitár), Velecz László (basszusgitár) és Simon István (dob) egymásra találásából. A csapat jelenleg a második EP-jén dolgozik, Drótos Gábor (Gutted, Leander Kills) közreműködésével. Töretlenül törnek előre a koncert-szcénában is, tavaly már csináltak is egy hatalmas közös bulit a The Royal Freak Outtal, azóta pedig egyre sűrűbben találkozhattok velük az ország számos színpadán, ezúttal az Ikon Klubban, Székesfehéráváron.
Fb: https://www.facebook.com/rebelshungary/

Faded Life:
A szintén fehérvári banda gyökerei még korábbra, 2006-ra nyúlnak vissza. Több demó albumot követően első nagylemezüket 2017 februárjában jelentették meg az Én játszmám címmel, amiről két számhoz is, az Ezek vagyunk és a Film című tételekhez klipet is készítettek. Zenéjüket színtiszta rock-metál, elgondolkodtató szövegekkel és dallamos gitárszólókkal. Csekkoljátok élőben!
Fb: https://www.facebook.com/FadedLifeOfficial/

 

Basemen:
A négyes közül a Basemen a legfrissebb fehérvári banda, 2015-ben alapította Megyeri István (dob) és Peske Ákos (szólógitár) egy véletlen találkozásuknak köszönhetően. Az
azóta eltelt idő rendkívül eseménydúsra sikeredett, a két alapító tagon kívül mindenki kicserélődött. A banda tagjai még Petneházi Dorina (ének), Poscher Patrik (basszusgitár), Blazsúr Dávid (ritmusgitár). Kezdetben feldolgozásokat játszottak, elsősorban a magunk szórakoztatására. Stílusuk a klasszikus, dallamos rockzene, de azért szeretik a keményebb húrtépéseket is. Terveik között szerepel egy lemez elkészítése, jelenleg ezen dolgoznak.
Fb: https://www.facebook.com/Basemen-Zenekar-1721154054774248/

☛ kapu: 19:00
☛ kezdés: 20:00
☛ behopp: 500 Ft

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fürdősor 1