Programkereső

Textiljáték kiállítás

Ingyenes
A Jenka Stílusiskola és a Phrenos Művészetterápiás- és Bábpedagógiai Központ báb- és textil-játékkészítő csoportjainak záró kiállítása. A kiállításon 5 kiállító egy-egy gyermekirodalomhoz kapcsolódó játékait illetve bábjait lehet meg megtekinteni.

A Jenka Stílusiskola és Phrenos Művészetterápiás- és Bábpedagógiai Központ báb- és textil-játékkészítő csoportjának záró kiállítása a Vörösmarty Mihály Könyvtár Gyermekrészlegén kerül  megrendezésre. A gyermekiroadlom tematikájú kiállítás egy hónapig tekinthető meg. Az öt kiállító egy-egy meséhez, verseskötethez készítettek babákat, bábokat (marionett és kesztyűbáb).

A Jenka Stílusiskola és Phrenos Művészetterápiás- és Bábpedagógiai Központ báb- és textil-játékkészítő csoportjának záró kiállítása a Vörösmarty Mihály Könyvtár Gyermekrészlegén kerül  megrendezésre. A gyermekiroadlom tematikájú kiállítás egy hónapig tekinthető meg. Az öt kiállító egy-egy meséhez, verseskötethez készítettek babákat, bábokat (marionett és kesztyűbáb). - See more at: http://www.teleelettel.hu/esemeny/5364/preview/d5a8f1dbc2#sthash.fs0eD6Ce.dpuf

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Bartók Béla tér 1.