Programkereső

Napköszöntő - Surya namaskara - A gerinc egészsége

Gyakran fáj a derekad, hátad, nehezen ébredsz, sok időbe telik összeszedni magad? Erőtlen vagy? Nehezen összpontosítasz? Szeretnél hatékonyabb lenni? Szereted te is,ha jól indulnak a reggeleid? Megtanítunk nagyon alaposan egy hatékony gyakorlatsort

Gyakran fáj a derekad, a hátad, reggelente nehezen ébredsz, sok időbe telik összeszedni magad?
Erőtlen vagy?
Nehezen tudsz összpontosítani? A hatékonyságod hagy maga után kívánnivalót?
Szereted te is, ha jól indulnak a reggeleid?
Megtanítunk nagyon alaposan egy hatékony gyakorlatsort, melyet gyakorolva rendszeresen, javíthatsz ezeken az állapotokon.
Mi kipróbáltunk, nekünk működik :) Azóta is csináljuk :)

A Napüdvözlet, vagy Surya Namaskar egy olyan gyakorlatsor amely összeköti a mozgást a légzéssel és az értelem működésével így egy egészségi és harmonia állapotot biztosítva lényünk minden szintjének.
Bejelentkezés szükséges az integraltantrajoga@gmail.com e-mailcímre, maximum 20 főt tudunk fogadni, bejelentkezési sorrendben.

Hagyományosan hajnalban végezték, arccal a felkelő nap felé. Felkelés utáni végezve hihetetlen mennyiségű energiával tölt fel, így készítve fel a szervezetet az egész napi „megpróbáltatásokra”.
Ez a módszert nem igényel jógatudást, lehet önállóan végezni rendszeres reggeli gyakorlatként (kávé helyett :) ), amely nemcsak a testmozgást segíti elő, de nagyon jótékonyan befolyásolja az egész hormonrendszerünket, az energiaháztartás harmonikus működését.
Indiában a Surya Namaskaranak nagyon sok változata ismert, a legelterjedtebb és leggyakrabban gyakorolt változat, amelyet megtanítunk az, amelyet a híres bölcs és jógi, Swami Sivananda is Rishikeshben (a Himalájában) található ashramjában is oktatott.

Részletesen bemutatjuk elméletben és gyakorlatban is a napköszöntő hatás mehanizmusait fizikai, energetikai, érzelmi, mentális és szellemi szinteken is, - valamint írásos anyagot is biztosítunk.

A Napüdvözlet bemelegíti tested összes izmát és aktiválja az életenergiát, a pránát, amelynek harmonikus folyása testi lelki egészségünk kulcsa.
Serkenti és egyensúlyba hozza a test valamennyi rendszerét, így az endokrin, a keringési, a légző, és az emésztő rendszert. Hat a talamuszra, és a tobozmirigyre.
Ideális gyakorlat a tudatosság növelésére, valamint az általános egészségi állapot és jó közérzet megteremtésére.
Ezt a könnyen és sikeresen elsajátítható gyakorlatot, szinte világszerte gyakorolják jó hatásai miatt, amelyek lényünk globális dinamizálásában, valamint a YANG (+, HA) jelleg ébredésében nyilvánulnak meg.

Ennél többet egyelőre nem árulhatunk el ... :)
IDŐPONT: 2017.12.02, Szombat 09.00-10.30-IG
Energiacsere 1500 Ft
HELYSZÍN: BERÉNYI ÚT 53 SZÁM - ( a fürdőszobaszalon feletti Tető-Tér Mozgás stúdió)

CSAK bejelentkezéssel lehetséges a részvétel, kérjük jelezd részvételi szándékodat az integraltantrajoga@gmail.com e-mailcímre.
Várunk szeretettel!

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Berényi út 53.