Programkereső

A székesfehérvári Diáktanács Adventi rajzpályázata

Ingyenes
Pályázók köre: óvodás és alsó tagozatos diákok Téma: „Jobb adni, mint kapni!” Rajzold le, hogyan tudnánk örömet szerezni a rászoruló gyerekeknek, hogy az ő ünnepek is teljes legyen! Szakmai díjazás és facebookos szavazás, közönség díj is lesz.

Rajzold le, hogyan tudnánk örömet szerezni a rászoruló gyerekeknek, hogy az ő ünnepek is teljes legyen!

Hozd el az elkészült rajzodat 2017. december 2-án a Székesfehérvári Diáktanács adventi napjára, ahol sok érdekes program vár!

Pályázók köre: óvodás és alsó tagozatos diákok

Téma: „Jobb adni, mint kapni!”

Technika: kötetlen, A/4-es méretben

Egy pályázó csak egy alkotást nyújthat be, a legtöbb munkát beküldő csoportokat, osztályokat külön díjazásban részesítjük.  A munkák hátoldalán szerepeljen a pályázó neve, életkora, iskolája-óvodája és a felkészítő pedagógus neve, elérhetősége!

 Díjak: A Fiatalok Fehérvárért Egyesülettől, a legtöbb rajzot beküldő osztály vagy közösség 10 000 Ft értékben közösségépítő társasjátékokat nyer, a díjazott pályázók 5 000 Ft, 3 000 Ft és 2 000 Ft értékben rajzeszközöket, ezen kívül a Székesfehérvári Diáktanács és az Új Nemzedék Közösségi Tér ajándékcsomagjait kapják.

 

További részletek:

 

Az elkészült rajzok beadása:

2017. december 8-ig Hétköznapokon, 10.00- 18. 00 óráig, az Új Nemzedék Közösségi Térben (Székesfehérvár, Kossuth utca 7. )lehet leadni a rajzokat, ahol a pályamunkák kiállításra is kerülnek.  Felkerülnek a rajzok a Székesfehérvári Diáktanács Facebook oldalára is, ahol szavazni lehet a közönségdíjas munkára. (https://www.facebook.com/diaktanacs/)

A pályázók személyesen is elhozhatják munkájukat a Székesfehérvári Diáktanács Pinceklubjába (Székesfehérvár, Oskola utca 2-4. Hiemer-ház pince) 2017. december 2-án 10.00 és 13.00 óra között, ahol ezen a délelőttön, a Székesfehérvári Diáktanács Adventi Napján színes programmal várjuk az óvodásokat, általános iskolásokat és családjukat. (Részletes program a Székesfehérvári Diáktanács facebook oldalán https://www.facebook.com/diaktanacs/).

Eredményhirdetés és díjátadás:

2017. december 19-én 17.30 órakor, a Székesfehérvári Diáktanács Jótékonysági Estjén a Hiemer- Ház Báltermében.  A színvonalas műsorban tehetséges fehérvári fiatalok közreműködnek. Az estre a belépő egy tábla csokoládé, vagy otthon már feleslegessé vált de jó állapotú ifjűsági könyv, amelyet az est végén adunk át a gyerekotthon lakóinak, és rászoruló gyerekeknek. 

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kossuth utca 7.