Programkereső

BIBEDOMBI SZÖRNYTALÁLKOZÓ DÉS ANDRÁSSAL

Dés András és különleges hangszerei előcsalogatják és bemutatják a Bibedombi Szörnyeket, aztán Bibedombi szörnyálarcokat készítünk. Például olyat, ami hasonlít a gépsárkányra, a hüjetire, a méregérre

A Bibedombi Szörnytalálkozó programja röviden:
- 17 órától Dés András és különleges hangszerei előcsalogatják és bemutatják a Bibedombi Szörnyeket, hogy segítségükkel elűzhessük a telet.
- Bibedombi szörnyálarcokat készítünk. Például olyat, ami hasonlít a gépsárkányra, a hüjetire, a méregérre, vagy esetleg a zoknifiókalózokra.*

Belépődíj: 500 Ft/fő
(Jegyek elővételben is kaphatóak. Sajnos, a Pagony-kuckó tere véges, ezért kérünk hogy ha szeretnél részt venni a programon, jelezd felénk. Levélben a fehervaripagony@gmail.com címre írhatsz, vagy a 06309946748-as telefonszámon beszélhetsz is velünk.)

A Bibedombi Szörnytalálkozó programja hosszabban:

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi már egy kicsit unjuk a telet. Egyrészt, nem tudja eldönteni, hogy tényleg tél legyen, vagy mégis inkább tavasz, vagy inkább tél, vagy nem is. Aztán meg sír és kacag egyszerre, és ez kiborító. Úgyhogy, az volna a legjobb, ha menne ez a bizonytalan tél, jó messzire, helyet adva végre a tavasznak. Egészen biztos, hogy segítenünk kell neki, mert mint látjuk, magától nem tud dönteni.

Szóval, arra gondoltunk, hogy elijesztjük, elűzzük valami nagyon félelmetes, nagyon ijesztő dologgal. És hogy mi a legijesztőbb dolog a világon? Nem, nem a házi feladat, és nem is a pókok, hanem a szörnyek! Azok a csodálatosan félelmetes szörnyek! De ti ne ijedjetek meg, mert nem csak rémséges lesz ám ez a Szörnytalálkozó, hanem nagyon vidám és mulatságos is.

Ugyanis elhívtuk a Nagy Szörnyelőcsalogató Dés Andrást is, hogy ebben segítsen nekünk, mert ő ismeri a legfurább és legkülönlegesebb dobokat és ütőhangszereket Bibedombom innen és túl. Olyan hangokat csalogat és dobol ki furcsa és mesebeli hangszereiből, amitől a Bibedombi szörnyek mind előjönnek. Bizony. Talán még a Porcicamaffiát is elő tudja csalogatni!

Egészen véletlenül ismerjük az ország legnagyobb és legtudományosabb szörnyszakértőjét is, Adamik Zsoltot, aki nagyonhivatalos szörnykutató, és írt egy Szörnyhatározót is, a Bibedombit. Lehet, hogy eljön hozzánk dedikálni, már ha a Bibedombiak egyáltalán elengedik a sok tudomány és az irtófontos szörnykutatás miatt. Szóval, lehet, hogy időt szakít ránk. ;)
A Nagy Szörnyelőcsalogatás után természetesen elkészítjük a lehető legszörnyűbb álarcokat is, hogy valóban és igazából (szörnyen) jól érezzük magunkat, a tél pedig jól megijedjen tőlünk. Jó lesz így?

* Alaposan felkészülhetnek a szörnyekből a kiváló szörnyológiai lexikonból, melyet Bibedombi Szörnyhatározó (írta: szörnyprof. Adamik Zsolt) címen boltunk polcain is megtalálnak.

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Királysor 66.