Programkereső

Humorest- Aradi és Varga

Aradi Tibor és Varga Ferenc József 25 éve lépett először színpadra. Ennek jubileumát ünneplik meg a Műszaki hiba című kétrészes humorestjükkel.

Kabaréjuk úgy mutatja be a mindennapok „műszaki hibáit”, hogy közben nem politizál, de törekszik a tartalomra és a mondanivalóra is, hiszen a két humorista felvállaltan szeret, az embereket érintő hétköznapi problémákról beszélni a tőlük megszokott stílusban.
Jelenetek, stand up elemek és zenés paródiák elegye teszi változatossá a műsorokat, mely minden korosztály számára szól és garantáltan megnevettet mindenkit, legyen az tinédzser vagy nyugdíjas. 
Aradi Tibor és Varga Ferenc József az elmúlt 25 évben minden olyan tévés és rádiós produkcióban feltűnt, ahol a humor kapja a főszerepet. Több, mint egy évtizedig voltak tagjai a Mikroszkóp Színpadnak, rendszeresen láthatóak a Showder Klub című műsorban és a Comedy Centralon. A Rádiókabaréban is több mint 10 éve hallhatjuk őket minden adásban. Munkájuk elismeréseként mindketten megkapták a magyar humoristák két legrangosabb díját, a Bonbon-díjat és a Karinthy-gyűrűt. 

Foglalni és érdeklődni: 22/531-610

e-mail: majoros.noemi@kofemmuvhaz.hu

Jegyár: 2200 Ft/fő

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Cím: Köfém Művelődési Ház

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Verseci u. 1-15.