Programkereső

Összehangoló - párkapcsolati workshop

Hogyan lehet tudatosan működtetni egy párkapcsolatot? Mit lehet tenni, ha csak az egyik fél hajlandó a változásra? Honnan lehet tudni, hogy meddig menthető meg egy kapcsolat?

Hogyan lehet tudatosan működtetni egy párkapcsolatot? Mit lehet tenni, ha csak az egyik fél hajlandó a változásra? Honnan lehet tudni, hogy meddig menthető meg egy kapcsolat? 

A párkapcsolatunk nagyon fontos része az életünknek, az elemzések során néha megdöbbentő számomra, hogy sokan mennyire elhanyagolják ezt az életterületüket. Egy párkapcsolat akkor tud éveken át jól működni, ha mind a két fél hajlandó a fejlődésre és változásra. 

A workshopot mindenkinek ajánlom, aki szeretné megérteni a párkapcsolatok dinamikáját és szeretne rálátni a saját párkapcsolati működésére. 

Akkor is várlak, ha éppen egyedülálló vagy és akkor is, ha kapcsolatban élsz, de a párod nem tud részt venni.

Tematika: 
- Mit mutat a numerológiai képlet? 
Minden résztvevő pár mondatos személyes elemzést kap, hogy a születési képlete alapján hogyan működik egy párkapcsolatban és ha van jelenleg párkapcsolatod, akkor a kapcsolat kulcsát is megkapod. :)
- Összehangolódás a gyakorlatban
Különböző gyakorlatok segítségével átbeszéljük a kapcsolatokban leggyakrabban előforduló problémák gyökerét és elkezdünk dolgozni ezek feloldásán. (Féltékenység, kommunikációs nehézségek, bizalmatlanság)
- Párkapcsolat a hétköznapokban
A workshop végén olyan, minden nap használható technikákat fogok átadni, amelyek segíteni fognak abban, hogy a változás a hétköznapokban is elinduljon és a mindennapok és még nagyobb harmóniában teljenek. 

A workshop díja: 4000 Ft (Párok számára 7000 Ft/2 fő)

A helyek száma korlátozott, ezért a részvétel előzetes jelentkezéshez kötött:
https://goo.gl/forms/WJNzX77ikYINLmDo2

További információ: tanacsadas@farkasjulia.hu

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zámoly u. 59.