Programkereső

Blablabla

Március 22-én, csütörtökön 19 órakor a Vörösmarty Színházban tartja bemutatkozó estjét a Székesfehérvári Balett Színház. „Blablabla” című műsorukban négy eredeti történetet mesélnek el a tánc nyelvén, az est vendége az Alba Regia Vonósnégyes és az Alba Regia Táncegyüttes.

A Székesfehérvári Balett Színház a bemutatkozó estjén négy, egymástól különböző zsánerű világot, négy eredeti történetet rajzol meg a tánc nyelvén. A címadó produkció az emberi kommunikációról, illetve annak hiányáról tart elénk görbe tükröt, a Zero Gravity című darab az ember szabadság iránti vágyáról szól, a Csókok című balett vidám hangvételű, lendületes „tánc-leporelló”, az estet lezáró Vörös/rúzs című darab pedig Ravel Bolerója nyomán íródott.

Az esten vendégként lép fel az Alba Regia Vonósnégyes, műsorukon részlet csendül fel Haydn: D-moll kvintkvartett Op. 76. No. 2 című művéből, és természetesen nem hiányozhat a műsorból a társulatnak otthont és próbahelyet adó Alba Regia Táncegyüttes sem, akik magyarózdi férfitáncokat mutatnak be.

Jegyek február 28-tól válthatók az Alba Regia Szimfonikus Zenekar pénztárában (Vörösmarty Színház, Fő utca 8.) és a Táncházban (Malom utca 6.).

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Cím: Alba Regia Szimfonikus Zenekar pénztára (Vörösmarty Színház, Fő utca 8.), Táncház (Malom utca 6.)

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fő utca 8.