Programkereső

Kert-Expo

Ingyenes
2018. április 21-22-én XI. alkalommal kerül megrendezésre a KERT-EXPO Székesfehérváron. A nosztalgikus hangulatú rendezvény kellemes időtöltést biztosít a látogatók számára. Egy időben megjelenik a szakma, a hobbi és a szórakozás. Látogatás ingyenes

Nosztalgikus hangulatban a kiállítók gondoskodnak arról, hogy szemet gyönyörködtető látványban legyen részük. A pompázatos virágtengeren túl megismerkedhetnek a látogatók a kerttervezés, kertépítés és berendezés eszközeivel. Dísznövény termelők, őstermelők kínálják portékáikat. A látogatók válogathatnak egynyári és évelő növényekből, kertészetek által kínált különleges cserjékből.

A dísznövényeken kívül megjelennek a hazai mezőgazdasági termékeket előállító gazdászok, háztáji termelők kiváló képviselői, sajtkészítők borászok, pálinkaházak kóstoltatják és kínálják termékeiket, házi füstölt áru készítők várják a látogatóikat.  

Kézműves mesterségek képviselői látványos és színvonalas portékáit is megcsodálhatják az érdeklődők. Retró gép, bonsai és kisállatkiállítás várja a látogatókat. A tündérkertek versenyén várjuk a szavazatokat.

 A legkisebbek szórakoztatásáról sem feledkeznek meg a szervezők: szalmaugráló, vidámpark és állatsimogató várja a gyermekeket.

Két napon keresztül színes szakmai és színpadi szórakoztató programok, vetélkedők, játékok várják a látogatókat.

Érdemes kilátogatni!    A látogatás ingyenes!

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Bregyó köz 1.

Programajánló