Programkereső

Új élet, új lélek - születésfeldolgozó program

A születés életünk egyik legmeghatározóbb eseménye vagy akár traumája is lehet. Ez az első nagy lépés, mely által a fizikai világba érkezünk.

foglalkozEgészen a fogantatástól megszületésig rengeteg dolog történik velünk, melyek olyan meghatározóak is lehetnek, hogy akár a felnőttkori pszichológiai jellemzőinket is alakítják. Ezek a hatások sejtszinten belénk ivódnak, és akár egész életünkre hatással lehetnek. Kihatással lehetnek a szexualitásra, intimitásra, bizalomra, kiegyensúlyozottságunkra, életünk ritmusára és céljaink megvalósítására, erőnk használatára.

Szüleink érzései, érzelmei, vagy éppen a kimondatlan gondolataik és születés körülményei tudattalanul hatottak és hatnak ránk.

A méhen belüli, a magzatkori, valamint a születés közben megélt élmények lenyomatot hagynak egész életünkre, melyeket újra és újra éljük életünkben a tudat alatt hordozott mintáink alapján.

Írd újra az életed, teremts új életet és szüless újjá új lélekkel!

A születésélmény feldolgozásával most és itt, felnőttként átírhatod a negatív élményeket, mintákat és ezzel új, felszabadult életet teremthetsz magadnak!

A feldolgozást követően olyan eredményes változásokat tapasztalhatsz az életedben, mint például:
magabiztosság, saját erő megtalálása és működtetése, életed ritmusának beállása, nyitottság, könnyed és felemelő intimitásra való képesség, minőségi szexuális élet, bizalom, szorongás megszűnése, könnyebb fogantatás, depresszió és egyéb pszichoszomatikus betegség javulása, saját gyermekvállalás könnyedsége, és jobb kapcsolat kialakítása a pároddal és gyermekeddel.

Az egész napos programon hölgyeket és urakat is egyaránt szeretettel várjuk 10:00-18:00-ig.
Hozzájárulás: 15 000 Ft/fő

Amit hozz magaddal:
Kényelmes ruha, amiben könnyen tudsz mozogni, finom, könnyű szendvics, vagy ebéd és víz, könnyű ital egész napra, nyitottság a változásra. Meleg teát biztosítunk Nektek.

A programra bejelentkezés szükséges:
+36308260814
zenzonajoga@gmail.com


Kuntu Zangpo

Bertók Varga Viktória
Minősített Jógaoktató (MJOSZ)
Jógarádzsa Díjra Jelölt Jógaoktató
ThetaHealing konzulens
Ayurvédikus masszőr
Source Memory Healerás

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Liszt Ferenc u. 11.