Programkereső

A női lét teljessége

Tudtad, hogy istennők rejlenek benned?

A női erő sokféle formát kaphat: éltet, tanít, nevel, alkot, inspirál, harcol, táplál, szeret. Vajon szükségszerű-e, hogy ezek a szerepek összeütközzenek bennünk? Kell-e választanunk közülük, vagy képesek lehetünk a különféle arculataink összehangolásával magunkban teljességet teremteni?

Előfordulhat, hogy sokféle női szerepnek szeretnénk egyszerre megfelelni – legyen ez a gondoskodó anya, a szerető feleség, az önmegvalósító nő vagy a végzet asszonya –, és amikor ez nem megy, gyakran kiválasztjuk valamelyiket, és beskatulyázzuk magunkat az egyik típusba. Gondoltál-e már arra, hogy ezekben a szerepekben olyan bennünk rejlő erők tükröződnek, amelyeket ha megismerünk és megtanulunk kezelni, létrehozhatjuk harmonikus egységüket magunkban?

Az előadás és a beszélgetés során négy görög istennő segítségével igyekszünk felfedezni a női erő különböző, egymást kiegészítő arculatait: ők Aphrodité, Athéné, Démétér és Héra.

Hogyan működnek bennünk az istennőkben megtestesülő erők? Mi jellemzi az egyes istennőkhöz kapcsolódó minőségeket? Milyen képességeket és próbákat rejtenek? Hogyan teremthetünk harmóniát magunkban a segítségükkel?

Előadók: dr. Kovács Anikó és Dr. Nagy Alinda

Részvételi díj: 1200 Ft (kedvezménnyel: 800 Ft).

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Cím: Kairosz Kultúrműhely

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Megyeház u. 22/A.