Programkereső

Alter days – day two

Az ALTER DAYS a Nyolcas Műhely alternatív zenéket felsorakoztató hétvégéje. Ebben a két napban olyan tehetséges magyar előadókat láthattok, akikre jó odafigyelni!

SZOMBAT - day two

ék
Az éket nem könnyű kategorizálni. Laza, pimasz gitárzene-keverék, Police-os jegyektől kezdve a ’90-es évek posztgrunge attitűdig. Az olykor csendes, melankólikus menetek mellett ugyanúgy megtalálhatók a diktáló, kemény ütemek, komoly indulatok, érzelmi kitörések.
Psychedelic, grunge, blues? Ők azt mondják: csak simán rock. Hiteles, és ezzel igyekszik megtalálni a valódi közönséget. Amint színpadra állnak, dől belőlük az energia!
Idén márciusban mutatták be Whatever It Takes című második lemezüket. 
Facebook
Youtube


MADRAPUR
„Önfeledt rock&roll. Manapság hiánycikként is gondolhatunk erre, mivel sokan megfeledkeznek a szabadságérzésről a megfelelési kényszerek útvesztőjében. Ezért is jó hír, hogy a MADRAPUR debütáló lemeze pofátlan természetességgel próbálja belopni magát a hallgatók szívébe. Az idei év elején debütált „Jóra nap süt, rosszra hold” egy könnyen emészthető, önfeledt rockalbum, tele élő energiákkal, amelyet ugyan nem a túlgondolt zenei megoldások vezérelnek, a lazaságtól viszont bárhol és bármikor táncra perdülhetünk.” – Mihályi Dávid, Magyar Narancs
YouTube
Bandcamp

KELENFØLD
A Kelenfold egy budapesti, alternatív pop-rock zenekar. 2017 szeptemberében léptünk ki a nyilvánosság elé, amikor megjelent az első, három számos EP-nk Pszichológus címmel, illetve a következő hónapban felvettünk még egy single-t, az Októbert. Idén májusban jelenik meg az első, Repülőgépek című nagylemezünk.
Youtube
Instagram

TILOS A B
A veszprémi zenekar 2017 végén alakult újra. Azóta érettebb, átgondoltabb hangzásvilágot produkálnak a srácok, mint a korábbi éveikben. Értek a szövegek, erősebbek lettek a gitártémák. Az éneket olykor verselős szövegrészek súlyosbítják, elkormányozva ezzel a zenekart a „bölcsész-alter” világba. Nincs tilos, van szabad szöveg, és sok alternatív stílus, ami a fiúk zenéjében megjelenik. Első EP-jük áprilisban kerül nyilvánosság elé „Tükör” címmel.

Youtube


PÉNTEK - day one

Belépő: 1000 Ft

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Hosszúsétatér 1.

Programajánló