Programkereső

Csajos est az elfogadásról

Áprilisban folytatódik a Csajos estek című sorozat a Barátság moziban: április 18-án, szerdán 18 órakor a jól működő párkapcsolat titkairól beszélget a program résztvevőivel dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor, coach. Az előadás és beszélgetés után a vendégek a Nap nap után című amerikai romantikus drámát tekinthetik meg együtt.

Dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor, coach, a Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat? című minikönyv szerzője, tévé- és rádióműsorok meghívott szakértője. Küldetése, hogy mély tudást adjon át azoknak, akik szeretnék a párkapcsolatukban felmerülő problémákat gyorsan és eredményesen megoldani. Hétköznapi életében boldog férj, két kislány édesapja. Áprilisi csajos estünkön ő beszélget a résztvevőkkel a jól működő párkapcsolatok titkairól, ezen belül is a sokat emlegetett „elfogadásról”.

Az előadás és beszélgetés után a Nap nap után című amerikai romantikus drámát vetítjük. Michael Sucsy filmjének főhőse, a 16 éves Rhiannon szerelmes lesz egy lélekbe, akit csak A-nak neveznek. Ez a különleges lény minden reggel más-más ágyban és testben ébred. A lány és a szellem között olyan erős kötelék alakul ki, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, hiába, hogy A nem tudja irányítani, hol ébred másnap. Minél jobban megszeretik egymást, annál inkább bele kell gondolniuk, hogy vajon képesek-e így élni közös életüket?

 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Programajánló