Programkereső

VI. Magyar Gyapjúfesztivál

Ingyenes
VI. Magyar Gyapjúfesztivál - Székesfehérvár Szeretettel meghívjuk 2018. május 12-én Székesfehérváron, a Rác utcai Skanzenben megrendezésére kerülő a gyapjú iránt érdeklődők, a gyapjúval foglalkozó szakemberek, kézművesek országos találkozójára.

Szeretettel meghívjuk 2018. május 12-én 10-18 óráig – Füzes Zsuzsanna és a Fehérvári Kézművesek Egyesülete közös szervezésében – Székesfehérváron, a Rác utcai Skanzenben megrendezésére kerülő a gyapjú iránt érdeklődők, a gyapjúval foglalkozó szakemberek, kézművesek országos találkozójára.

A rendezvény célja minden évben a gyapjú kézi feldolgozásának ismertetése, illetve a hazai gyapjú, mint nyersanyag népszerűsítése. A Fehérvári Kézművesek Egyesülete az idei évben ismét helyszínt is biztosít a Gyapjúfesztiválnak a Rác utcai Skanzenben, hogy a rendezvény még szélesebb körben teljesíthesse küldetését.

A nap során előadásokkal, kiállításokkal, kirgiz iparművészek divatbemutatójával, mesterség-bemutatókkal várjuk a hozzánk látogatókat. A belépés díjtalan.

Esemény weboldala

Székesfehérvár.hu cikk

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Rác u. 27.

Programajánló