Programkereső

Maydown Fest - The Rebels - Autopilot - Blissful Lunacy

Ingyenes
Pünkösd vasárnap is gyere hozzánk egy egész napos programra, ahol rotyog a bogrács, klipet forgat a Rebels zenekar, amiben benne is lehetsz és este pedig 3 ingyenes koncert vár! Várunk, gyere!

Hölgyek, urak!

Ha eleged van Boliwood-ból, a túlértékelt akcióhősökből, a kényeskedő színészekből. Ha szeretnéd megmutatni frísztájl kapuéra tudásodat másoknak is vagy csak úgy képviselnéd magadat, Fehérvárt, minket, egy kis metált a kamerák előtt, akkor itt a nagy lehetőség. Május 20-án csatlakozz hozzánk a Nyolcas Műhelybe egy fergeteges klipforgatással egybekötött sztárparádéra, ahol TI lesztek a főszereplők. Ami várható: csapó 1-2-3-4, meg rotyogó bogrács, súlyos grúvok, könnyed takataka, mélyen szántó szövegek és kiváló hangulat!

Akik ezt garantálják:

The Rebels:
A zenekar 2009-ben alakult Székesfehérváron Nagy Gergely (ének), Sárközi Péter (gitár), Hufnágel Gábor (gitár), Velecz László (basszusgitár) és Simon István (dob) egymásra találásából. A csapat jelenleg a második EP-jén dolgozik, Drótos Gábor (Gutted, Leander Kills) közreműködésével. Töretlenül törnek előre a koncert-szcénában és egyre sűrűbben találkozhattok velük az ország számos színpadán.

Hallgass bele

Autopilot:
A hard rock és pszichedelikus rock határán mozgó

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Hosszúsétatér 1.