Programkereső

Gyakorlati Akupressszúra tanfolyam (előképzettség nélkül)

Egy napos tanfolyam az egészségért!

Megfájdult a fejed, felidegesítettek munka közben, rosszul lett valaki előtted az utcán, gyermeked nem tud aludni, vagy egyszerűen csak náthás vagy? Nap, mint nap számtalan nehéz helyzettel találkozhatunk. Mi kell ahhoz, hogy segíteni tudj magadon illetve másokon – mindenféle segédeszköz és mellékhatás nélkül – ha baj van? Az egy napos tanfolyam során megismerheted az akupresszúrát, mely nem tűszúrás, hanem testpontok masszírozása. Ez a több ezer éves gyógyítási mód könnyen megtanulható, fájdalommentes (sőt, kellemes érzéseket vált ki), kiválóan alkalmas öngyógyításra, és nincsen mellékhatása. Vedd hát kezedbe Te is egészséged megőrzését, illetve megteremtését.

A tanfolyam tematikája:
1. A Hagyományos Kínai Orvoslás lényege, Az Életenergia áramlása, a Yin-Yang, a meridiánok valamint az akupresszúrás pontok fogalma és jelentősége.
2. A fő meridiánok lefutása, valamint a meridiánokon található fontosabb pontok helyének és indikációinak meghatározása.
3. Látásjavító gyakorlatok és az „Éltető” masszázs-gyakorlatok bemutatása és megtanulása.
4. Az arcreflexológia lényege és alkalmazása.
5. Akupresszúrás masszázsbemutató.

Az előadás során a hallgatók megismerhetik és megvásárolhatják dr. Bittó Gyula „Akupresszúra a családban” és „Arcreflexológia mindenkinek” című kézikönyvét.

A tanfolyamot tartja: dr. Bittó Gyula akupresszőr.
Tanfolyami díj: 10.000.- 
Jelentkezés: Földi Viktória 06/20-5727-244 vagy kapcsolat@foldiviktoria.hu 

Mindenkit várunk szeretettel!

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Verseci u. 1-15.