Programkereső

Horváth Attila & Szabó Leslie - A Dalok mögött

Beszélgetős, zenélős este a magyar rockzene ikonikus szövegírójával.

Szabó Leslie tolmácsolásában felcsendülnek a legendás Balázs Fecó, Korál, Piramis, Charlie, stb. dalok Attila több mint 40 éves pályafutásából válogatva, közben pedig a dalok mögötti történetekre is fény derül.

A különleges estének ezúttal a Petőfi tetőterasza ad otthont - ahol első alkalommal lesz koncert - a befogadóképesség ezért korlátozott!

Belépőjegyek 2500 Ft-os áron kaphatóak.

Személyesen Székesfehérváron a Petőfi Kultúrtanszéken lehet jegyet váltani hétfőtől szombatig 12-20 óra között.

Horváth Attila a magyar rockzene költészetének ikonja, több mint 40 éve ír dalszövegeket többek között olyan előadóművészeknek, zenekaroknak, mint Balázs Fecó, Bojtorján, Charlie, Cserháti Zsuzsa, Deák Bill Gyula, Keresztes Ildikó, Kern András, Koncz Zsuzsa, Kovács Kati, Korál, Lerch István, Mobilmánia, Omen, Piramis, Tóth Vera, Varga Miklós.

Szabó Leslie a nagyközönség számára a 2003-as Megasztárral várt ismertté, ám már azt megelőzően is, egészen gyermekkora óta zenélt. Több mint 20 nagylemezen, közel 150 munkája (zene, szöveg, hang-szerelés) jelent meg az évek alatt. 

Leslie mentoraként tekint Attilára, aki elég ritkán lép a nyilvánosság elé, de egyetlen közös estre igent mondott. Ez a budapesti közös beszélgetés-koncert annyira jól sikerült, hogy Székesfehérváron, a Petőfi Kultúrtanszéken megismétlődhet ez az izgalmas időutazás, amely során a hazai zenei élet alapdarabjainak számító Horváth Attila dalszövegek elevenednek meg Leslie által és a szerző maga meséli el a slágerek történeteit.

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Arany János utca 22.