Programkereső

Intuícióra fel! workshop

A kezelések, elemzések során sokszor szembesülök azzal, hogy a hozzám fordulók mennyire nem figyelnek oda a megérzéseikre.

Például, amikor virágokat kell választani a Bach-virág terápia során, mindig visszakérdeznek, hogy de mégis mi alapján? Azonnal megpróbálnak logikus, helyes választ adni a kérdésre. 
Szintén gyakori, hogy amikor megkérdezem, hogy egy adott kérdés esetén emlékeznek-e a legelső érzésükre, akkor nem tudnak válaszolni.
Hiszek abban, hogyha az ember hallgat az intuícióira akkor sok kellemetlenségtől tudja megkímélni magát, illetve az élet nehéz döntéseire is könnyebb választ találni.
Az intuíció képességét mindannyian megkaptuk ajándékba, a kérdés az, hogy tudunk-e élni vele. 
Az intuíció fejlesztő workshop célja, hogy minél többen megismerhessétek a bennetek rejlő csodát és könnyebben fejtsétek meg az érkező üzeneteket.

Az interaktív workshop során intuíció fejlesztő gyakorlatokon keresztül fogjuk felébreszteni a bennetek rejlő képességeket! 

Tematika: 
- Mit mutat a numerológiai képlet? 
Minden résztvevő pár mondatos személyes elemzést kap, hogy milyen képességeket rejt a születési képlete. 
- Intuíció és kreativitás
A gyakorlatok segítségével a bennünk rejlő kreatív erő és intuíció fog választ adni az életünkkel kapcsolatos kérdésekre.
- Intuíció a hétköznapokban
A workshop végén olyan, minden nap használható technikákat fogok átadni, amelyek segíteni fognak a mindennapos döntési helyzetek kezelésében.

A workshop elején és végén rövid meditáció fog segíteni bennünket, hogy közelebb kerüljünk az intuitív énünkhöz. 

A workshop díja: 4000 Ft

A helyek száma korlátozott, ezért a részvétel előzetes jelentkezéshez kötött.
Jelentkezés.

További információ: tanacsadas@farkasjulia.hu

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zámoly u. 59.