Programkereső

Bor, mámor, pagony

A Holnap Ott a Bor webáruház Zsófijával gondoltunk egy nagyot, és elhatároztuk, hogy tartunk egy csajos estet a Pagony óriás diófái alatt, amikor csak mi nők vagyunk együtt, kötetlenül, amikor nem számít, hogy ismerjük- e a mellettünk ülőt, vagy sem, mert összekapcsol minket valami láthatatlan kötelék...a nők ereje, ami határtalan és csodákra képes.

Mert igenis szükségünk van énidőre, a szabad beszélgetésekre, a baráti kapcsolatokra, a női energiákra. Rengeteg szerepkörnek kell megfelelnünk, és sokszor elfeledkezünk magunkról... pedig ez lenne a legfontosabb. Megtalálnunk a helyünk, és kiteljesednünk abban amit csinálnunk, vagy erőt gyűjteni ahhoz, hogy változtassunk. 
Tehát, milyen lesz az este?
Zsófi csodás borokkal és pezsgővel készül a Holnap Ott a Bor webáruházból, friss kenyér, finom kencék apró falatkák várják a korgó gyomrokat, és csodás beszélgetéseket folytatunk Nemesné Somlai Gitta a Válaszutak Pszichológus Székesfehérvár vezetésével. Még akár társasozni is lehet, ha úgy van kedvünk. 
Ja és persze lesz kellemes zene, gyetyafény, jó hangulat. 
Szóval, kultúrmisszió, megint, pont úgy ahogy szeretjük a Pagonyban. 
Barátnőt, anyukát, kamasz lányt, nagynénit hozni ér, várunk mindenkit nagy szeretettel. 
A magassarkút inkább hagyjátok otthon, kényelmes piknikezős ruhában gyertek. 

A szeánsz ára: 7900 Ft / fő, ami tartalmazza a teljes étel és italsor árát valamint egy kis meglepi apróságot. 
Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet személyesen a fehérvári Pagonyban, vagy átutalással a Holnap Ott A Bor Kft. bankszámláján ( név és esemény feltüntetésével) :
10405066-50526767-83871007

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Királysor 66.